Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Νέα κεφάλια βγάζει η Ζήμενς σαν την Λερναία Ύδρα..

Γι αυτό η μόνη λύση είναι ξεριζώστε τους την καρδιά


Αξίζουμε της χείριστης μοίρας στον κόσμο.
Γιατί ο Μακιαβέλι ορίζεται επί της πολιτικής μας συμπεριφοράς.
Δοξάζεται.
Ναρκισσευόμενοι στον καθρέφτη ψηφίζουμε τα μούτρα μας.
Ένα από αυτά και ο νυν υπουργός υποδομών. Το εκ Θεσσαλονίκης καθεστωτικό δουλικό Γιάννης Μαγκριώτης.


Δια λόγων του -ακόμη- η κυβέρνηση είναι έτοιμη να υπογράψει με τη «Ζήμενς», 

ναι με την Ζήμενς σωστά διαβάσατε, 

συμβάσεις για την παροχή των συστημάτων τηλεδιοίκησης και αυτοματισμού που απομένουν για τη λειτουργία των σταθμών του Μετρό στα νότια προάστια και το Χαϊδάρι.


Οι συγκεκριμένες συμβάσεις είχαν «παγώσει» μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου, τη δικαστική και πολιτική του διερεύνηση, η οποία ολοκληρώθηκε στην Ελλάδα με το πλήρες και συναινετικό κουκούλωμα από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.


Τα κόμματα αυτά, σύμφωνα με καταγγελίες στελεχών τους και στελεχών της πολυεθνικής, αλλά και ομολογίες των ίδιων, έπαιρναν μίζες για τα ταμεία τους, προκειμένου η «Ζήμενς» να παίρνει έργα του ελληνικού δημοσίου.

ακολουθεί βίντεο



Με συνοπτικές διαδικασίες, τα γερμανικά δικαστήρια «καθάρισαν» το προηγούμενο στελεχικό δυναμικό της εταιρείας, επιβάλλοντας ποινές - χάδι και παρέδωσαν ξανά την πολυεθνική άσπιλη στην καπιταλιστική αγορά.


Ως αποτέλεσμα, η «Ζήμενς Ελλάς» παρουσιάζεται τώρα σαν μια νέα εταιρεία, η οποία διεκδικεί και πάλι μερίδιο στις μπίζνες με το Δημόσιο.
Αρνείται μάλιστα να παράσχει οποιοδήποτε στοιχείο για τις έρευνες που ήθελε να κάνει δήθεν το ΠΑΣΟΚ σε σχέση με το σκάνδαλο, όπως αρνείται να αναγνωρίσει και ένα πρόστιμο ύψους 220 εκατ. ευρώ, το οποίο, για τα μάτια του κόσμου, διεκδικεί το ελληνικό δημόσιο.


Ηθικό δίδαγμα;
Μουτζώνετε όσο και όποτε θέλετε την βουλή. Δεν τους πιάνει ούτε μάτι μήτε μούτζα. Φορούν χάντρα Ζήμενς θαλασσιά ηλεκτρονικής παρακολούθησης των υποτακτικών τους και όστις παρεκτρέπεται εξανδραποδίζεται της κορακοφωλιάς. Και παρεκτροπή είναι η μη υπογραφή των συμβάσεων με την μητέρα πολυεθνική. Κάτι σαν την Λερναία Ύδρα είναι. Που όταν της κόβεις ένα κεφάλι εικοσιπέντε νέα θα καταλάβουν τα έδρανα. Γι αυτό και είναι αναλώσιμα..Επομένως αν θέλετε να γλιτώσουμε ξεριζώστε τους την καρδιά.. Γιατί και πάλι όπως βλέπετε μείναμε με το σκάνδαλο στο ..χέρι!.

Δεν υπάρχουν σχόλια: