Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Η μόνη είδηση που θα προέκυπτε από την σύναξη αυτή είναι η σύλληψή τους

Στο σύνολό τους αλλά και ατομικά είναι όλοι ένα σκάνδαλο που παραπέμπει σε όλα τα πεδία της ζωής. Κοινωνικά, πολιτικά, οικονομικά, εθνικά..


Υπό αυτή την σύνθεση των παραγωγικών φορέων,
στην οποία από την μια πλευρά συμμετάσχουν οι Παναγόπουλος
( Πρόεδρος του εαυτού του και εισπράκτορας των 123000 ευρώ ετησίως από την εθνική)
Δασκαλόπουλος
(ο ανεπάγγελτος βιομήχανος ),
κόψτε φάτσες και βγάλτε συμπέρασμα
Μίχαλος
(εκπρόσωπος των λουκέτων)
και από την απέναντι τα εκτειθέμενα στην φωτογραφία πολιτικά πρόσωπα των δοσιλόγων,


η παραγωγή απαλείφεται και αυτό που υπολείπεται είναι το φορείς αντικοινωνικών ασθενειών!


Κατά τον ρόλο του ακροατή στο συγκεκριμένο σκηνικό,
οι πρώτοι υποχρεώθηκαν χασμόμενοι να ακούσουν ως ευρωπαίοι Κινέζικη όπερα τον πρωθυπουργό ο οποίος κατά το κρεσέντο του ψέλλισε κάτι ως τα εξής:


«Πρώτον ότι η υλοποίηση των διαρθρωτικών αλλαγών είναι επιβεβλημένη ώστε η Ελλάδα να μπορέσει να προχωρήσει με ίδιες δυνάμεις και η ανάταξη του τραπεζικού συστήματος για να επανέλθει η ρευστότητα στην αγορά αποτελεί τις άμεσες προκλήσεις της κυβέρνησης..»


Αυτό που δεν είπε,
είναι πως όταν εκστομίζει την φράση διαρθρωτικές αλλαγές εννοεί τον πλουτισμό των απέναντι σε βάρος του απόντος λαού. Και καθώς οι συνομιλητές του δεν αντέδρασαν γιατί βρήκαν πως η συγκεκριμένη καραμέλα έχει λιώσει στα δόντια του και δεν πουλάει,
προέβη τότε σε μια κατά των χωρών της Ευρώπης (τους τοκογλύφους τους άφησε απ’ έξω) ανέξοδη γηπεδική μαγκιά.



"Φθάνουν στο σημείο να ακούγονται ρατσιστικές φωνές εις βάρος της χώρας μας", υπογράμμισε περιχαρής που επιτέλους αφυπνίστηκαν από την έκπληξη οι ακροατές του, επειδή εννοούσε τις χθεσινές δηλώσεις του Τσέχου προέδρου ("Δεν θέλουμε Ενωση χρεωκοπημένων").


Βολεύτηκαν στο άκουσμα του συγκεκριμένου βεγγαλικού και ουδείς από τους παρισταμένους του ανταπάντησε,
επειδή άπαντες γνωρίζουν τους λόγους για τους οποίους ο Τσέχος πρόεδρος έχει δίκιο. Κι αυτοί δεν είναι άλλοι από τους εξής:


Οι φάτσες των ακροατών του εκπροσωπούν ότι χειρότερο μετά τον Τζέφρυ Τσαντ διαθέτει ο τόπος, δεδομένου ότι μοιάζουν με τις αλογόμυγες που επικαθήμενες στον λαιμό του αλόγου και αφού του έχουν ρουφήξει το αίμα, διαμαρτύρονται γιατί το άλογο (ο λαός) δεν τρέχει!
Και για να γίνω σαφής:


Εκπροσωπούν εκείνους που προκάλεσαν το δεύτερο μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία του τόπου,
(το πρώτο είναι το χρηματιστήριο)
εκείνο των προβληματικών επιχειρήσεων με τα θαλασσοδάνεια τα οποία άπαντα έχουν παραγραφεί μετά την αποτυχημένη απόπειρα εξυγίανσής τους.
(128 επιχειρήσεις των .. σύγχρονων παρθενώνων στις Σάπες της Κομμοτινής προκάλεσαν χρέος 428 δις δραχμών ως το 1981 (αποπληθωρείστε τα ν' ανατριχιάσετε) τα οποία για δεκαετίες ξεπλήρωνε ο λαός.


Αλλά και τους ίδιους τους εαυτούς τους που επί της ισχυρής Ελλάδας από την εποχή της Κινεζομαϊμούς εγκολπώθηκαν ΝΟΜΙΜΑ τα δις του σημερινού χρέους,
δια μιας σειράς απαλλακτικών μέτρων ασφαλιστικού και φορολογικού χαρακτήρα στο γνωστό σε όλους όνομα του ανταγωνισμού.


Η εκ δεξιών πλευρά πλην του Χάρη του Καστανίδη δεν θέλει συστάσεις.
Είναι από μόνη της ένα σκάνδαλο το οποίο απλώνεται σε όλα τα επίπεδα, κοινωνικό οικονομικό και πολιτικό, το οποίο επίσης παραπέμπει σε όλα τα αδικήματα του ποινικού κώδικα..


Κατά συνέπεια η μόνη είδηση που θα μπορούσε να προκύψει από την συγκεκριμένη συνάντηση, είναι η σύλληψή τους..

Δεν υπάρχουν σχόλια: