Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Η φουσκα σας θα σκάσει..

Του Ευγένιου Ανδρικόπουλου


Δεν μασάμε καθεστωτικά απόβλητα.


Ψηφίσατε δια του μεσοπρόθεσμου την υποδούλωσή μας στους ΝΑΖΙ τοκογλύφους κι έρχεστε σήμερα με την ζαχαρίτσα της Ζήμενς που όσα αδικήματα την αφορούν και σε σχέση με τα ομοειδή σας έχουν παραγραφεί.


Ποια προανακριτική και τρίχες κατσαρές. Τι να μας δηλώσουν το ένα εκατομμύριο του Τσουκάτου και οι διακόσιες χιλιάδες ευρώ του Μαντέλη εμπρός στο Κολοσσαίο του χρέους το οποίο σήμερα υπερβαίνει τα 400 δις..


Παράτες στήσατε πάλι για να κλέψετε την ματιά μας από το ξήλωμα της δημόσιας παιδείας και από την κατεδάφιση του ΕΣΥ.


Κατά ποιο τρόπο θα ανακουφίσει τον άνεργο ο κολασμός του κάθε λεχρίτη που δωροδοκήθηκε παθητικά, όταν εσείς νομίμως αντλείτε το αίμα της κοινωνίας ως του μυελού των οστών της προς όφελος της αλητοελιτοκρατίας.



Πως θα λειάνουν οι σκέψεις που σαν γωνιές ματώνουν το μυαλό για το αβέβαιο εκπαιδευτικό


αύριο των απογόνων μας, το οποίο το υπερεκτιμημένο ταγιέρ του υπουργείου παραπαιδείας εμπορεύεται μαζί με τους παπύρους των πανεπιστημιακών συγγραμμάτων,


στα σαλόνια εκπαιδευτηριαρχών.


Πως θα συνδράμει η τιμωρία τους στην αγορά της τσαλακωμένης περηφάνιας των υπερήλικων προγόνων μας,


που στέκονται αξημέρωτα μετρώντας τον χρόνο με την κλεψύδρα της υπομονής τους έξω από τα ιδρύματα της κατ’ όνομα πλέον κοινωνικής ασφάλισης.


Δεν είναι τα ψίχουλα του Μαντέλη που θα αναπληρώσουν τις απώλειες από τις ξυραφιές στις φλέβες του ημερομίσθιου του μισθού και της σύνταξης για να τρέξει το λαϊκό αίμα προς τις τράπεζες των τοκογλύφων, μα μήτε και η όποια κάθειρξη του Τσουκάτου που δια του χρόνου της θα υποκαταστήσει την απλήρωτη ολοήμερη εργασιακή κάθειρξη,


στην οποία καταδικάστηκε ο σημερινός εργαζόμενος.


Δεν μασάμε καθεστωτικά ρεμάλια. Γιατί το άλλοθι του ανταγωνισμού που επικαλείστε κατέπεσε στην πράξη καθώς συνθλίφθηκε πάνω στις ξέρες των κερδών των επιχειρηματικών ομίλων που δια των νόμων σας διογκώνετε.


Μόλις όμως φτάσατε σε σημείο οριακό. Η ελαστικότητα των τοιχωμάτων της πολιτικής σας φούσκας έχει από καιρού υπερβεί τα όριά της και από μέρα σε μέρα θα σκάσει. Για να σας ξεράσει στο κοινωνικό καζάνι που κοχλάζει.


Και τότε θα καταλάβετε τι σημαίνει τρόμος. Τρόμος αληθινός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: