Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Η ΜΗΧΑΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΩΝ SS

Σε μηχανή θανάτου θα μετεξελιχθεί το περιλάλητο Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων που συστήνουν από κοινού κατακτητές και κυβέρνηση των δωσιλόγων. 


Μια μηχανή που από την στιγμή της εκκίνησής της δεν πρόκειται να διακόψει την λειτουργία της αν δεν ξεπουλήσει ή ενταφιάσει και το τελευταίο ίχνος της δημόσιας περιουσίας.. 


Ακριβώς για τους λόγους αυτούς θωρακίζεται θεσμικά και νομικά κατά τέτοιον τρόπο ώστε όπως και με το άρθρο περί αν-ευθύνης υπουργών να μην επιτρέπει την δίωξη ουδενός εκ των στελεχών της γιατί:


Δεν θα υπόκειται σε κανέναν έλεγχο για το τι το πώς και κυρίως το τίμημα της εκποίησης ενός δημόσιου φορέα, ενώ—άκουσον άκουσον—ανά εξάμηνο θα παραγράφεται κάθε ευθύνη για τα μέλη της έστω και αν πρόκειται για τον κλητήρα εισόδου! 


Από την στιγμή που κάποιο περιουσιακό μας στοιχείο περιέλθει στην δικαιοδοσία του, (του ταμείου) δεν θα επιστρέφεται στο Δημόσιο ακόμη και στην περίπτωση που δεν ιδιωτικοποιηθεί. 



Εάν κάποια επιχείρηση δεν ξεπουληθεί τελικά τότε ή θα διασπάται σε κομμάτια και θα πωλείται στα παζάρια των λαϊκών αγορών ή θα κλείνει. 


Όμως για να διασφαλιστούν όλα αυτά επιταχύνεται η συγκρότηση της κατάλληλης διακυβέρνησης. Διακυβέρνησης των δωσιλόγων. Των ανδρεικέλων. 


Που όπως αναφέρεται στην έκθεση είναι έτοιμοι από καιρό στο ξεπούλημα ενός πλούτου τον οποίο οι κατακτητές στην έκθεσή τους ονομάζουν« ως πλούσιο χαρτοφυλάκιο περιουσιακών στοιχείων»!


ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΙΣΧΥ. ΕΤΣΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΘ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΞΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΙΜΗΘΕΙ ΑΜΑ ΤΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙ ΤΗΣ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: