Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Είναι και προκλητικοί.. Νέα επεισόδια στου Ζωγράφου..

Είναι απίστευτη η καθεστωτική τους αναισθησία.. 


Τους φτύνουν κι αυτοί λένε πως ψιχαλίζει, τους εκτοξεύουν ντομάτες και γιαούρτια κι αυτοί νομίζουν πως τους το κάνουν δώρο ως μάσκα ομορφιάς. 


Τους πετούν αναπτήρες κινητά μπουκάλια με νερό κι αυτοί κρύβονται πίσω από την δικαιολογία πως όσοι  το κάνουν είναι χουλιγκάνοι του όποιου κόμματος,


 υπαινισσόμενοι την δια νόμου κατάργηση της παράταξης αυτής. 


Μα αν πράγματι συνέβαινε κάτι τέτοιο γιατί δεν αναλαμβάνουν την υπεράσπισή τους εκείνοι που δια της άδικης ψήφου τους, τους έστειλαν στην βουλή. Επειδή κόμμα δεν υφίσταται. Μετά τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου μετεξελίχθηκε σε εκλογικό μηχανισμό παραγωγής πολιτικού προσωπικού. 


Η γειτονιά συστηνόταν με τον βουλευτή που καλείτο να ψηφίσει από τηλοψίας. 


Αυτό κι εκείνο έχει καλάθι. Πάρτα να τελειώνουμε. Οι καιροί που οι βουλευτές αναδεικνύονταν
δια των κοινωνικών τους αγώνων είχα παρέλθει ανεπιστρεπτί. Μόνο που η γειτονιά αυτό καθυστερησε πολύ να το καταλάβει. Γιατί η εγχώρια αλητοελιτοκρατία κυρίως της Κινεζομαϊμούς της πριόνιζε το δέντρο με μηχανές σιγαστήρες. Έτσι ξύπνησαν ένα πρωί με το καστελόριζο απέναντι αλλά αυτοί είχαν ξεραθεί ημιθανείς απ’ αυτά που άκουσαν. 


Για να βρεθούν σε αφασία κοντά ένα χρόνο, και να τους ακούν από τηλεοράσεως να εξακολουθούν να πιθηκίζουν. 


Ώσπου να εγέρθηκαν. Γι αυτό κι επειδή έτσι όπως οξύνεται καθημερινά η κατάσταση ας κλειστούν στα καβούκια τους ουδείς μπορεί να τους εξασφαλίσει ότι κάποιος παρμένος από την απόγνωση δεν θα σφάξει στο γόνατο έναν από τα κυβερνητικά ανδρείκελα.. 


Πάλι λοιπόν επεισόδια είχαμε χθες σε δυο περιοχές. Στον Δήμο Ζωγράφου με πρωταγωνίστρια την κόμησα Νταλάρα και την Χίο αλλά τα σοβαρά έγιναν στην κόμησα..

χθες το βράδυ έξω από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ζωγράφου, επί της οδού Ανακρέοντος, όπου μιλούσε σε κομματική εκδήλωση η υφυπουργός Εργασίας, Αννα Νταλάρα

Επεισόδια σημειώθηκαν χθες το βράδυ έξω από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου
Σύμφωνα με την αστυνομία, περίπου 100 άτομα που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς έξω από το Πνευματικό Κέντρο, αποδοκίμασαν την υφυπουργό τη στιγμή της άφιξής της φωνάζοντας συνθήματα, ενώ πέταξαν μπουκάλια με νερό και νεραντζιά εναντίον των αστυνομικών που είχαν διατεθεί για τα μέτρα τάξης στην εκδήλωση


Κατόπιν αυτού ο επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης ζήτησε ενισχύσεις, με αποτέλεσμα να σταλούν στο Πνευματικό Κέντρο διμοιρίες των ΜΑΤ.
Συμπλοκή


Οι συγκεντρωμένοι έξω από το Πνευματικό Κέντρο "υποδέχτηκαν" τα ΜΑΤ με πέτρες, ενώ από την πλευρά των δυνάμεων καταστολής έγινε περιορισμένη χρήση χημικών.


Στη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκε ελαφρά ένας αστυνομικός από πέτρα.
Η ομιλία της υφυπουργού Εργασίας έγινε κανονικά, ενώ τα άτομα που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Πνευματικό Κέντρο αποχώρησαν μετά το τέλος της εκδήλωσης και πραγματοποίησαν πορεία στους δρόμους του Ζωγράφου.


Σχολιάζοντας το επεισόδια, η υφυπουργός Αννα Νταλάρα τόνισε: "Σεβόμαστε και αφουγκραζόμαστε τις αγωνίες και τις διαμαρτυρίες των πολιτών, αλλά οφείλουμε να προστατεύσουμε τη δημοκρατία"

Υπό δύο συνθήκες κινδυνεύεις γενικώς. Από υπερβολική αυτοπεποίθηση και άγνοια κινδύνου. Η κόμησα μειονεκτεί και στα δύο..

Δεν υπάρχουν σχόλια: