Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Οι επαναστάτες της ντροπής..

Τώρα για τους άλλους της όψιμης επανάστασης τι να πεις; 


Ανακάλυψαν πως το καζάνι έβραζε όταν αυτό είχε υπερχειλίσει κι είχε πετάξει στους ουρανούς του Συντάγματος ή τους Συνταγματικούς ουρανούς το καπάκι. 
Με τον κόσμο απέναντί τους να τους απειλεί σε μόνιμη βάση από το κέντρο ως τις γειτονιές, υψώνουν την σημαία της παλιγεννεσίας του ΠΑΣΟΚ, 


(διότι αυτό δεν είναι το δικό τους ΠΑΣΟΚ δηλώνουν θρασύτατα), 


ξεκινώντας μια σοσιαλιστική ρητορική μιμούμενοι εκείνον, αλλά εκείνος αν ήταν «αυτοί» θα είχε ήδη γκρεμίσει τον αρχηγό του από το μνημόνιο ένα. 


Ακούστηκαν έτσι του κόσμου οι πολιτικές μαλακίες μεταξύ των οποίων:


«Χάσαμε στο επικοινωνιακό πεδίο» είπε το εν ζωή πολιτικό απολίθωμα του Γιώργου Γεννηματά Κώστας Γείτονας λες και η λαϊκή πείνα είναι ζήτημα εικαστικής αποτύπωσης.. 



«Η χώρα γεμίζει παράνομους μετανάστες και αδειάζει από επιστήμονες», βρήκε να παρατηρήσει η Κοζανίτικη φουντωτή ουρά του πολιτικά λιπώδους Ευάγγελου Βενιζέλου Παρης Κουκουλόπουλος


«Φορολογήστε επιτέλους τους λαθρέμπορους και τους μαυραγορίτες» προέτρεψε την κυβέρνηση ο αυτοδιοικητικός παπάρας Λαμπρος Μίχος την ίδια στιγμή που τα κυβερνητικά ανδρείκελα μηδενίζουν ασφαλιστικές εισφορές και φόρους σε όλη την ελητοελιτοκρατία νομίμως!.


Έκτωρ Νασιώκας λέγεται ο τύπος που είπε  δεν είναι στραβός ο γιαλός, εμείς αρμενίζουμε και αρμενίζαμε στραβά. Πως δεν ξέφυγε η παγκοσμίου φήμης ατάκα «Τσίτσο το λιμάνι φεύγει!»


Ο Δημητρης Κρεμαστινός διεκδικώντας όλα τα βραβεία πρωτοτυπίας είπε ότι κάθε προσπάθεια από το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται και το τελικό αποτέλεσμα είναι οι πλατείες 


Ανάξια και του πλέον φαιδρού σχολιασμού ήταν όσα διαβάσατε θεωρώ ωστόσο υποχρέωσή μου την μεταφορά τους επειδή αυτούς ψηφίσατε. 


Να εξαιρέσω την Βάσω Παπανδρέου που δεν είναι τυχαίο ότι αντέχει στο παλκοσένικο της πλατείας Συντάγματος τόσα χρόνια επειδή και πάλι η δήλωσή της είχε περιεχόμενο πολιτικό, καίριο, αλλά όπως πάντα κατατέθηκε για λόγους προσωπικής στρατηγικής και όχι γιατί μεταφέρει πολιτικές αξίες που θα αφύπνιζαν συνειδήσεις. 


«Κάθε πολιτικός εκβιασμός είπε είναι μια σφαίρα στην καρδιά της δημοκρατίας»..

Δεν υπάρχουν σχόλια: