Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Η επικοινωνία επανήλθε, η κοινωνία εξακολουθεί να βρίσκεται στο μηδέν

Αυτά μόνο κατ’ εντολή της ΕΥΠ συμβαίνουν. 
Ξέρω καλά τον τρόπο λειτουργίας τους. 

Τριάντα χρόνια δημοσιογράφος. Οι καθεστωτικοί Ασμοδαίοι αποκόπτουν την επικοινωνία δια μέσου του Blogspot για να μην προλάβει να ανασυνταχθεί το λαϊκό κίνημα εν όψει του εφαρμοστικού νόμου. 

Από τα ξημερώματα ουδείς bloger είναι σε θέση να αναρτήσει θέμα εκτός από το να εκπέμπει ένα μύχιο ανάθεμα κατά της χούντας που μας σέρνει αλυσοδεμένους στο άρμα των τοκογλύφων. 

Παλιότερα επενέβαιναν στα περίπτερα κατάσχοντας δια προθύμων εισαγγελέων τις εφημερίδες. 

Σήμερα χρησιμοποιούν τα βαλιτσάκια τους και αποκόπτουν την ενσύρματη ή ασύρματη
επικοινωνία. Η ΕΥΠ κατέχει τον γενικό διακόπτη πλην του Intymedia. 

Γι αυτό το υπερεκτιμημένο ταγιέρ του υπουργείου παραπαιδείας διακαώς επιδιώκει την κατάργηση του ασύλου. Επειδή αυτόν τον server δεν τον ελέγχει. Είναι δημιούργημα τεχνικά και ιδεολογικά των επαναστατημένων φοιτητών και αποτελεί κατά μία ευρεία έννοια την μόνη συνέχεια του ιστορικού ραδιοφωνικού σταθμού του πολυτεχνείου. 

Από τον server αυτόν μας προέκυψαν σειρά αποδείξεων για τις ασφαλ(ή)τικες προβοκάτσιες κατά την διάρκεια μεγαλειωδών συλλαλητηρίων. Που ματώνουν το καθεστώς γιατί αποκαλύπτουν την δράση του ενώπιον όλων. Κυρίως του λαού που χρόνια τρέφεται με το παραμύθι των γνωστών αγνώστων. 

Μπάτσοι ενδεδυμένοι το προσωπείο των αντεξουσιαστών είναι. Όπως ο πολιτικά (βιολογικά ελέγχεται) μονοκύτταρος  οργανισμός που έχει ενδυθεί σε πρωθυπουργό. Σε διατεταγμένη υπηρεσία. 

Στο γιατί σήμερα η απάντηση προκύπτει αβίαστα. Επειδή υφίσταται από τους κυβερνητικούς τσάτσους ανάληψη ενός συμβολαίου θανάτου κατά του λαού. Που πρέπει να εκτελεστεί γιατί θα λογοδοτήσουν στους γνωστούς αγνώστους εντολείς τους. Τους κουκουλοφόρους τοκογλύφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: