Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Υψιστη τιμή και δόξα σε ένα ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ

Υψιστη τιμή και δόξα σε ένα ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.. ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ..Τον Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Ο συνάδελφος κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος, διευθυντής του Flash 96 FM -του ζητήθηκε να απολύσει συναδέλφους, μάλιστα χαμηλόμισθους, αρνήθηκε κι απολύθηκε ο ίδιος. Να εξάρουμε το ήθος του! 



Αν αυτό το ήθος κυριαρχούσε ή έστω έδινε τον τόνο στον κλάδο μας, ούτε οι μισθοί φούσκες, ούτε οι αργομισθίες, 


ούτε οι εκμαυλισμένοι θα γίνονταν ο κανόνας μιας όλο και πιο πολύ διευρυνόμενης κάστας δημοσιογράφων που, νομιμοποιημένη άλλωστε μέσα σε ένα ευρύτερο κυνικό πλαίσιο, έβλαψε τον
λαό, 
ούτε σήμερα και πολύ περισσότερο αύριο, οι μισθοί πείνας και οι απολύσεις θα γίνονταν ο εργασιακός ερειπιώνας που μας περιμένει... 


Λυπάμαι μόνο που δεν διασταυρωθήκαμε σε κάποιο μέσο κι έτσι παρέμεινα με την ατυχία να μην τον έχω γνωρίσει. Απλώς μου ήρθαν μνήμες απο το 1990. Όταν από τη εφημερίδα Νίκη των 130000 φύλλων ημερησίως ζητήθηκε από τον Σκαρβελάκη τον συγχωρεμένο τον Χρυσαφόπουλο κι εμένα να απολυθούν συνάδελφοι ενώ η εφημερίδα είχε πάρει τα ύψη, εγώ παραιτήθηκα οι άλλοι δύο απείλησαν με παραίτηση και οι απολύσεις αποτράπηκαν. Προσωρινά..

Η ΕΣΗΕΑ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΕΣΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΖΗΤΗΣΕΙ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους ένας αληθινός δημοσιογράφος με ήθος μας δείχνει το χαμένο δρόμο. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι MEDIA χωρίς δημοσιογράφους δεν υπάρχουν καμία υποχώρηση στα αφεντικά που μας ήπιαν το αίμα και τώρα θέλουν να μας πετάξουν. Συμφωνώ ότι η ΕΣΗΕΑ και η ΠΟΕΣΥ πρέπει να προστατεύσουν τον συνάδελφο και μάλιστα τιμής ένεκεν να μπει στο πειθαρχικό ή σε κάποιο ΔΣ. Μόνο έτσι θα ξαναβρούμε τη χαμένη αξιοπιστία μας.

Ανώνυμος είπε...

Τα ΜΜΕ δεν θα έπρεπε να ανήκουν στον γκανκστερικό νεοπλουτισμό των εργολάβων αλλά είτε στους ίδιους τους δημοσιογράφους είτε σε παραδοσιακούς εκδότες που θα αναδεικνύονταν μετά από προσωπικούς αγώνες στον χώρο για να ξέρει ο λαός με ποιους έχει να κάνει κι από ποιους να ζητήσει ευθύνες επειδή τώρα ας τρέξει να βρει τον άκτωρα του Μπόμπολα την μότορ όιλ του βαρδινογιάννη και τον ερμή του αλαφούζου.. για να φτάσουμε στους σαραντόπουλους και λιακουνάκους..