Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΣΤΥΓΝΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ


Προς τον κ. Παπαχρήστο των Νέων ενταύθα. 



Συνελήφθης ανενημέρωτος και οφείλω να στο επισημάνω. Εκτός του ότι από εποχής ένταξής μας στην ΟΝΕ θεωρούσα την χώρα υπό συγκεκαλυμμένη κατοχή, που αυτή έγινε απροκάλυπτα εμφανής, από εποχής του πρώτου συνταγματικού πραξικοπήματος για την υπογραφή της υποθήκευσή της με το Μνημόνιο 1, 


υποχρεούμαι να σε καταγγείλω για κλοπή.. πνευματικής περιουσίας, 


δεδομένου ότι το σύνολο της αριστεράς αλλά και του δημοκρατικού παλιού ΠΑΣΟΚ δική μου φράση καταχράστηκε δίχως να μου κάνεις την τιμή έστω μιας αναφοράς. 


Φράση η οποία υπάρχει στην προμετωπίδα της ιστοσελίδας μου Γιώργο. Γι αυτό δεν μπορείς να
γράφεις ατιμώρητα ότι:

«Η ορολογία περί "κατοχής" στην Ελλάδα χρησιμοποιείται από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και από το ΚΚΕ σε διάφορες ανακοινώσεις τους». Και βεβαίως καλά κάνουν και ενίστανται τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και το ΚΚΕ αφού πράγματι  δυστυχώς την υπαινίσσονται και σε καμιά ανακοίνωσή τους δεν την αναφέρουν καθαρά.

Τόσο αυτή (η κυβέρνησή σου Γιώργο) όσο και η προπροηγούμενη (επίσης κυβέρνησή σου Γιώργο) λεηλάτησαν και λεηλατούν τον τόπο ως κατακτητικές δυνάμεις κατ’ εντολή μιας δράκας τραπεζιτών που εδρεύουν στο Λονδίνο και που καλά γνωρίζουν όσοι έχουν υπηρετήσει την δημοσιογραφία για τουλάχιστον 25 χρόνια ως εσύ, για παράδειγμα, που δια της απόγνωσής σου ψάχνεις προσχήματα λεκτικών ακροβασιών για να στρεπτοδικήσεις.

ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ,  ΕΙΤΕ ΤΟ ΛΕΕΙ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ,ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΣΤΥΓΝΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ . ΤΕΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: