Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

ΑΧΑΛΙΝΩΤΟΣ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ

O άνθρωπος ως πολτικό ον ξέφυγε εντελώς. 


Ως κοινωνικό ερευνάται και ως βιολογικό καλά θα κάνει να ν’ αναπαυθεί επ’ ολίγον στο ψυχιατρικό ανάκλιντρο του επιστήθιου φίλου του Μανώλη Μυλωνάκη. 


Επανεμφανίστηκε από την ίδια θέση αλλά υπό άλλη -το ίδιο δουλική στους κατακτητές- κυβέρνηση εντυπωσιακά προκλητικός ακριβώς όπως τον αναμέναμε. Το εντυπωσιακά αφορά τους ελάχιστους εν Ελλάδι αμύητους στην γλώσσα το ύφος και το ήθος του. 


Προανήγγειλε αμετανόητα πρώτον βιβλίο υπό τον τίτλο μαζί τα φάγαμε, ενημέρωσε πως θα κλείσουν 40 δημόσιοι οργανισμοί και φυσικά δεν παρέλειψε να επιτεθεί στον Σύριζα
χαρακτηρίζοντας τα μέλη του ως να έβλεπε τον εαυτό του σε καθρέφτη. Τραμπούκους.


Μιλώντας το λιπώδες άτομο στην κρατική τηλεόραση, ο αντιπρόεδρος (και αυτής) της κυβέρνησης είπε για τον ΣΥΡΙΖΑ, την πλατεία Συντάγματος και τους «Αγανακτισμένους»:


«Η πάνω πλατεία είναι της δεξιάς τάσης. Αν είδατε προχθές πήγαν εκεί οι μασκοφόροι και οι κουκουλοφόροι. Από εκεί εκδιώχθηκαν. Μετά πήγαν στην κάτω πλατεία και τους αγκάλιασε και τους προστάτευε από την αστυνομία. Εκεί ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ»…


Χαρακτηριστικό της πολιτικής ποιότητας του ατόμου είναι η φράση «δεξιάς τάσης» για τους φασίστες με τους οποίους συνεργάζεται αρμονικότητα ως αυτοί με την ασφάλεια. Δικά του είναι τα παιδιά.. Και συνέχισε.


«Ο κ. Τσίπρας μέσα στη Βουλή και η εφημερίδα του, 


καθοδηγούν και εμπνέουν τους τραμπούκους. Είναι το κόμμα των τραμπούκων. Θίγουν την αξιοπρέπεια μου και πολλών Ελλήνων». 


Παράλληλα χαρακτήρισε πράξεις βίας και αθλιότητας τους προπηλακισμούς πολιτικών, ενώ είπε ότι ο ίδιος, όταν πέρασε χθες από την πλατεία Συντάγματος, είδε «50 άτομα, λίγα πανό και 100 τσαντίρια»…


Δεν δικαιούται να αναφέρεται περιφρονητικά για τα τσαντίρια δεδομένου ότι και το δικό του στα Μεσόγεια των πισινών των επτά λουτρών και των άπειρων πολεοδομικών παραβάσεων ως τσαντίρι το έχει εκλάβει η πολεοδομία για να μην του έχει επιβάλει ούτε ένα πρόστιμο ακόμη.


Εκεί ωστόσο που υπερέβη κάθε όριο πολιτικού θράσους είναι όταν επιχείρησε να δικαιολογήσει τον τίτλο του βιβλίου του «μαζί τα φάγαμε» .. Είπε: 


«Ο καθένας μας δεν έχει ζητήσει απόδειξη για κάποια δουλίτσα που του έκαναν» υπαινισσόμενος προφανώς τους διορισμούς στους οποίους ο ίδιος και η αγέλη του έχουν προβεί. 


Προσέξτε το μήνυμα που επιχειρεί ο πολιτικός αλήτης να περάσει στο υποσυνείδητό μας. Πως οι θέσεις εργασίας ήταν και είναι ευγενική χορηγία του συστήματος όπως οι πίτσες. 
Στις δύο η μία δώρο! 
Και ότι δεν αποτελούν συνταγματική υποχρέωση της πολιτικής ηγεσίας. 


Όχι πετσόδερμα. Το χρέος διογκώθηκε από τις πράγματι ευγενικές σας δωρεές προς τους κρατικοδίαιτους εργολάβους, τους τραπεζίτες, τους εφοπλιστές και τους offshore-ρίτες μαζί με τα χρηματιστηριακά λυκόρνια.. 


Όπερ σημαίνει πως διαιρείς δια δύο ένα κοτόπουλο που φάγατε αποκλειστικά εσύ κι αυτοί και καλείς σήμερα τον λαό να πληρώσει τον λογαριασμό.. Δεν σφάξανε..

Δεν υπάρχουν σχόλια: