Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΟΥ ΔΟΛ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΥΧΑΡΗ ΕΙΔΙΚΩΣ..

Άπειρες φορές έχω ασχοληθεί σαρκαστικά με το υπερφύαλο, 
αλλά αρκούντως επικίνδυνο εκ του δημόσιου λόγου του, γιατί ποτέ μα ποτέ δεν αντιστοιχείται από τις πράξεις του. 


Χθες όμως στις Βρυξέλλες υπερέβη εαυτόν και αλλήλους, τον Παπανδρέου δηλαδή, δηλώνοντας εξοργιστικά και με τον κόσμο εν βρασμώ ψυχής, ότι:


«Είναι προφανής η ισχυρή θέληση του λαού να εφαρμόσει το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα δήλωσε δίχως να με εκπλήξει ο καθεστωτικός τσάτσος.»


Δεν θα πέσω στην παγίδα ενός άνυδρου διαλόγου του τύπου, από πού και ως που μετρώντας κατά μήκος και κατά πλάτος την χώρα διαπίστωσε την ένθερμη συγκατάνευση του λαού, επειδή αυτό ακριβώς επιδιώκει.. 


Τον αποπροσανατολισμό. 


Θα περιοριστώ ωστόσο σε αυτό που καιρό και όχι σήμερα ή χθες, εκθέτω σε σχέση με την αβάσταχτη ελαφρότητα του πολιτικού του είναι:


Σας βεβαιώ πως όχι μπορεί, αλλά πράγματι πιστεύει ότι άπαντες από τον λαό ως την Ευρωπαϊκή πολιτική συμμορία ομνύουν στην μεταφυσική ίσως και θεϊκή ισχύ της ύπαρξής του, 


για την οποία οφείλουμε να είμαστε ταπεινά ευγνώμονες που τυχαίνουμε της ευεργεσίας της! 


Και ως εκ της συνείδησής τους υποχρεούνται μισθωτοί και συνταξιούχοι, 
να καταθέσουν τα εναπομείναντα για την ευημερία της αλητοελιτοκρατίας γενικώς και των
Μπακατσέλων ειδικώς. Ναι.. Τον ξέρω σας λέω.. Τόσο μ@λ@κ@ς είναι ο άνθρωπος γιουσουφάκι του ΔΟΛ γενικώς και του Ψυχάρη ειδικώς.


Να τον προειδοποιήσω λοιπόν ότι πλανώνται πλάνην οικτρά και αυτός και ο Ψυχάρης αν νομίζουν ότι ο λαός μοιάζει με τις γαλοπούλες που βιάζονται να έλθουν τα Χριστούγεννα για να τις σφάξουν και θα το διαπιστώσει ιδίοις όμμασι.


Εννοώ την λατρεία μας στο μεσοπρόθεσμο και την παρουσία του..

Δεν υπάρχουν σχόλια: