Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Με την αναίδεια της ανυπαρξίας τους αρνούνται την συμμετοχή στην Σπίθα του Μίκη


Η ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ διανόηση τρέχει έντρομη να καλυφθεί στα σαλόνια των εργοδοτών της εντός των οποίων επί έτη πολλά παρίστανε τον γελωτοποιό της … 



Μιλώ για τα έτη των συνταγματικών ανατροπών, 
της ψήφισης των φωτογραφικών νόμων δια των οποίων το κακούργημα της πλαστογραφίας μετατρεπόταν σε ευεργετικό πλημμέλημα απαλλαγής του πατρός ενός σημερινού κορυφαίου υπουργού, 


της σιωπηρής παραχώρησης στην πολιτική αλητοελιτοκρατία ενός πεδίου δόξης λαμπρού για την ψήφιση του άρθρου περί αν-ευθύνης των υπουργών, 


για να ανταλλαχθούν όλα αυτά  με κοινοτικά πακέτα άνευρων ατελέσφορων και παντελώς άχρηστων για τον λαό ερευνών, αλλά και με αναβαθμίσεις καριέρας οι οποίες τους πρόσφεραν αχρεωστήτως λαϊκό χρήμα. (δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες τους να φρίξετε από την ανυπαρξία τους)


Εντός αυτής τη φαιάς πανεπιστημιακής εικόνας που εκτός της όρασης ο ζόφος της βεβηλώνει και την οσμή, απέσυρε με προσχήματα παιδαριώδη σήμερα
τη συμμετοχή του από την συγκέντρωση του Μίκη Θεοδωράκη, που πρόκειται να γίνει στη Θεσσαλονίκη, το απόγευμα της Πέμπτης, ο πρύτανης του Α.Π.Θ., Γιάννης Μυλόπουλος.

Ο ίδιος ο μουσικοσυνθέτης είχε έρθει σε επαφή μαζί του τις προηγούμενες μέρες και του είχε προτείνει να συμμετάσχει σε μια τιμητική επιτροπή, η οποία θα τον καλούσε να μιλήσει σε συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη, όπως και έγινε.


Σε δήλωσή του σχετικά με την ενέργειά του να αποσύρει την υποστήριξη και συμμετοχή του, ο Γ. Μυλόπουλος αναφέρει ότι βρέθηκε, παρά τις αρχικές συνεννοήσεις, προ τετελεσμένων γεγονότων, τόσο ως προς τη μορφή, όσο και προς το περιεχόμενο της εκδήλωσης. "Είμαι δυστυχώς υποχρεωμένος να αποσύρω τη συμμετοχή μου από αυτήν", καταλήγει.

Κι αν κάτι σε αυτή την περίπτωση είναι το εξοργιστικό, 



φυσικά και αυτό δεν αναφέρεται στην παραίτηση ενός παντελώς ασήμαντου ατόμου από έναν πατριωτικό φορέα. 


Πρόκειται όμως για το ότι ο Μίκης με τα μουσικά φτερά του οποίου έχει πετάξει όλη η υφήλιος, δια της πρόσκλησής του έδωσε την ευκαιρία σε έναν πανελληνίως και παγκοσμίως άγνωστο αναιδή μικροαστό, να του υψώσει ένα μπόι που δεν έχει. 


Γιατί αυτός θα μετρούσε για μπόι την σκιά του..


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

έχει πάρα πολλές φορές κλύδωνα αποδειχτεί ο ραγιαδισμός των πανεπιστημιακών και των δικαστικών εκτός ορισμένων φωτεινών εξαιρέσεων.

Κι αυτό γιατί η επιδίωξη της πλουτοκρατίας αντικατέστησε την αριστοκρατία..

Σιχαμένα ανθρωπάκια είναι οι περισσότεροι κι εγώ αν σέβομαι κάποιους εκπαιδευτιούς είναι οι δάσκαλοι και στην πλειοψηφία τους οι καθηγητές..