Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Αλαβάνε πάρτο αλλιώς θα βρεις..

Σαλάμ αλέκουμ Αλέκο Αλαβάνο μας.. 


Μ’ άρεσε ο βερμπαλισμός σου, οι λέξεις σου ήταν βέλη κατά του καθεστώτος, όμως γιατί δεν μάτωσε κανείς; Έγραψες:
«Η κοινωνία κατάφερε μια συντριπτική νίκη…


Εριξε μια κοινοβουλευτικά παντοδύναμη - και όχι μόνο κοινοβουλευτικά - κυβέρνηση, έκαψε ένα αυτιστικό πολιτικό σκηνικό, τσάκισε το δικομματισμό, χλεύασε τα δεκανίκια του, τράβηξε το φερετζέ του μαφιόζικου επιχειρηματικο-πολιτικού σκηνικού, φωτίζοντας με προβολείς τη σαπίλα, τον εκβιασμό και τον αυτισμό του.


Χλεύασε το ταμείο που στις 15 Ιουλίου θα τιναζόταν στον αέρα, γιατί μαθές δε θα υπήρχαν χρήματα για μισθούς, συντάξεις και ό,τι απέμεινε από το κοινωνικό κράτος, υποχρεώνοντας σήμερα την ...όποια τρόικα να μας κυνηγάει να μας τα ...γεμίσει τα ...ταμεία.


Η κοινωνία αφόπλισε τον ληστή που της έβαζε τη φαλτσέτα στο νεφρό και το πιστόλι στον
κρόταφο και τώρα πια αυτή κρατάει τα όπλα».


Και: «Κάτω από το βάρος της λαϊκής πίεσης οι τροχοί της ιστορίας άρχισαν σήμερα να κινούνται ταχύτατα, σημαίνοντας το τέλος της μεταπολίτευσης όπως την γνωρίζουμε από το '74 (...)


Το αστικό σύστημα παίζει εδώ και λίγες ώρες τα ρέστα του»...


Όλες αυτές τις υψιπετείς νίκες Αλέκουμ εμείς τις κάναμε; Η κοινωνία ; Και κατόπιν αυτών των νικών μας φορέθηκε για παράδειγμα ο Τσε Γκεβάρα του ΠΑΣΟΚ ο Βενιζέλος υπουργός Οικονομικών πρώτη δήλωση του οποίου είναι η μείωση για να μην αναφέρω η αποφορολόγηση των επιχειρήσεων; 


Μήπως Αλέκουμ να το πάρεις αλλιώς γιατί έτσι κατά πως πας θα βρεις; 
Για παγίδα μου μοιάζει εμένα και όχι για νίκη και κυρίως για νίκη κοινωνική. Γιατί πράγματι υποχρεώθηκαν να ανασυνταχθούν προτάσσοντας το βαρύ πυροβολικό τους.. Κοίτα καημένε αλέκουμ μην τύχει και μέσα στα πανηγύρια πάρεις λάθος δρόμο κι εγκλωβιστείς εκεί κατά τα βορινά της βουλής για ν’ αναρωτιέσαι μετά τι ήθελε η αλεπού στο παζάρι..

Δεν υπάρχουν σχόλια: