Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Η τραπεζική ολοκλήρωση του Ευρωπαϊκού διαφωτισμού

του αρθρογράφου μας
Ευγένιου Ανδρικόπουλου


Φυσικά και δεν σπαράζω στο κλάμα για το παιδί του Ευρωπαϊκού Διαφωτισμού 



– την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση έτσι όπως αυτή  μας προέκυψε- 


από την διεστραμμένη σύζευξή του μετά των εν ονόματι νεοσοσιαλισμός ή νεοφιλελευθερισμός ομόφυλών του.. Η αμνειοπαρακέντιση το είχε δείξει πως περί τερατογέννεσης επρόκειτο και όφειλαν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι και λοιποί συγγενείς να έχουν επιβάλλει την αποβολή του. 


Βιαίως και δια της εκτρώσεως ει δυνατόν. 


Δεδομένου ωστόσο ότι σύμπασα η Εσπερία το καθολικό λιβάνι εισπνέει, υπάκουσε στο Βατικανό
που ως γνωστό τις εγχειρίσεις αυτού του τύπου τις έχει αποκηρύξει υπό την μόνιμη απειλή ότι ταυτοχρόνως θα αφοριστούν και οι πρωταγωνιστές. Λογικό. Έχει ανάγκη πειθήνιου πλήθους.

Υποτάχθηκαν έτσι οι Ευρωπαϊκοί λαοί προσευχόμενοι στον Ύψιστο για την αποτροπή του αναπόφευκτου, παρά το ότι η «χυδαία» μειοψηφία της κομμουνιστικής αριστεράς τους είχε έγκαιρα και εξ όσων αποδεικνύεται και έγκυρα προειδοποιήσει, 



πως του συγκεκριμένου πεπρωμένου φυγείν αδύνατον. 


Για να εισβάλουν στις πόλεις τα ανεξαρτήτως της κομματικής τους ονομασίας νεοφιλελεύθερα τραπεζικά γεράκια που ορμώντας κατά ενός ανυπεράσπιστου και κυρίως ανύποπτου πλήθους, του ξέσκισαν τα τελευταία είκοσι χρόνια τις σάρκες. 


Και να αποδείξουν πως πράγματι όλα τα γεράκια όπως όλοι οι λύκοι ή τα γουρούνια 


(κατά το ηλίθιο σύνθημα των παλαι ποτέ φεμινιστριών του δεύτερου φύλλου από την Σιμόν Ντε Μπωβουάρ), 


την ίδια μούρη έχουν. 


( η συγκεκριμένη κυρία που υποδαύλισε την φυλετική και όχι την πολιτική έγερση στην ισότητα εκατομμυρίων γυναικών και ευθύνεται για την καταστροφή εκατομμυρίων οικογενειών ανά την υφήλιο, ελάχιστα πριν καταλήξει τον αναίτιο βίο της, ζήτησε δια μέσου του Φιγκαρό συγνώμη γι αυτό, αλλά η ζημιά είχε γίνει..)

Σήμερα αυτός ο κλώνος των τραπεζιτών, 



(το παιδί του Ευρωπαϊκού διαφωτισμού δηλαδή) 


είναι που δια της πεμπτουσίας (παγκοσμιοποίηση) της ύπαρξής του, συνθλίβει φυλές γένη και λαούς αδιακρίτως πολιτικών ή κοινωνικών πεποιθήσεων. 


Είναι αυτός που επιχαίρει στην θέα επαναστατών δίχως αιτία, όπως οι αγανακτισμένοι, γιατί από αυτούς δεν αμφισβητείται η εξουσία του, κατέχει καθ’ ολοκληρία τις μηχανές παραγωγής προπαγάνδας για να επιβάλλει τα θέλω του λοιδορώντας τους πάσης φύσης ευκαιριακούς ή μόνιμους εχθρούς του 


(ταξιτζήδες, δεητζήδες οτετζήδες φορτηγατζήδες, ναυτεργάτες και,και,και,) 


και εγκαθιστά σκληρούς νταβατζήδες σε χώρες πόρνες από την γέννα τους, ή εκπορνευμένες εκ των υστέρων όπως εμείς.



Είναι αυτός που επέβαλε στον Πετέν της Ελλάδας μια σειρά μπιστικών του από το ΔΝΤ, όπως η Παναρείτη, την διέλευση από την κύρια είσοδο της βουλής της οποίας, εξασφάλισε ως το απαύγασμα της επικρατείας και της κοινοβουλευτικής προσφοράς! 


Για να στήσουν από κοινού το του Ευρωπαϊκού διαφωτισμού σοσιαλιστικό του σφαγείο. 


Και αυτό που με θυμώνει είναι ότι αντί έμπρακτης μεταμέλειας η οποία θα συνοδεύεται ενός βλέμματος παρθένας στραμμένο στο έδαφος, οι εγχώριοι τύπου δραγώνα μύστες του,

μοιρολογούν επί του πτώματός του, υπό την μύχια ελπίδα ότι θα μπορούσε να αναστηθεί.

Όχι ρε μάγκες αντέστε στο διάβολο μαζί με τον Ευρωπαϊκό διαφωτισμό σας και την ευρωπαϊκή του ολοκλήρωση.. 



Την ολοκλήρωσή του ο λαός θα την δει στο διαυγές πρόσωπο ενός επαναστάτη ηγέτη που θα έχει προηγουμένως πετάξει στην χωματερή της ιστορίας τα Ευρωπαϊκά "ολοκληρώματά σας" μαζί με τους ιερουργούς τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: