Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Προς αγανακτισμένους : Άϊντε θύματα άϊντε ψώνια άϊντε σύμβολα αιώνια…



Εν τω μεταξύ οι της πλάκας Έλληνες αγανακτισμένοι θεωρούν εαυτούς ίσους και όμοιους με τους Γάλλους για παράδειγμα,και τους καλούν να εξέλθουν στις πλατείες.

Είναι και ανιστόρητοι συν τοις άλλοις.

Εδώ τα Γαλλάκια δια του Πετέν μόλις απειλήθηκε με βομβαρδισμούς από τον Χίτλερ το έκτρωμα του πύργου του Euffel, 


(εφέλ και όχι άϊφελ γιατί ξινίζουν μόλις ακούσουν το όνομα στα γερμανικά)

και φυσικά όλο το ιστορικό κέντρο του Παρισιού γιατί περί νομισματοκοπείων τουρισμού πρόκειται,

παρέδωσαν αμαχητί οι ξεφτίλες όλη την Γαλλία.. Κι εσείς οι Youtubers (άλλο και τούτο πάλι) του μετέωρου βήματος της ανεργίας θεωρείτε ότι θα βγουν στην Σαν σ’ Ελυσέ να στήσουν αντίσκηνα..



Χα..χα.. Θα τους δέρνει μερόνυχτα ο Σαρκοζί δια της μπατσαρίας του. Και καλά ας πούμε ότι μια φορά στην ζωή τους άστραψε ένα φλας και το είδαν Άβαταρ..

Ποιος από τους Βορειοευρωπαίους θα βγεί ρε ψώνια Έλληνες Πορτογάλοι και Ισπανοί να συναυτουργήσει σε ένα κατά του εαυτού του έγκλημα;

Ψώνια ε ψώνια.

Οι Γάλλοι και οι Γερμανοί ή οι Ολλανδοί και οι Βέλγοι (καλά για τους Ελβετούς δεν τίθεται θέμα) ή μήπως οι Δανοί οι Άγγλοι και οι Νορβηγοί τοκογλύφοι ακόμη ακόμη και ορισμένοι εγχώριοι αλητοελιτοκράτες που ελέγχουν όλο το νομισματοπιστωτικό σύστημα της Ευρώπης;

Να εξέλθουν της αγέλης τους και της κορακοφωλιάς τους για να τους καταπιεί το μαύρο σκοτάδι του λιμοκτονούντος νότου; Αυτοί ξέρουν… Ξέρουν πως όλα τα μέτρα για σώβρακα που μας παίρνει και μας πήρε η Μέρκελ τους αφορούν μόνο στο βαθμό του ποιο θα είναι το ποσοστό του κέρδους τους.

Πόσο δηλαδή θα ξεφτιλιστεί ο νότος και εν προκειμένω η Ελλάδα για να χιμήξουν σαν τις ύαινες να κατασπαράξουν τα πτώματά μας. 



Μόνοι μας είμαστε ρεεεεεεεεεε....

Άϊντε θύματα άϊντε ψώνια άϊντε σύμβολα αιώνια…



Δεν υπάρχουν σχόλια: