Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ


Οι αλήθειες ματώνουν. Αλλά και ευεργετούν. Εξαρτάται από την αξιοποίησή τους. Ως παραδείγματα προς αποφυγή ή αποσιώπησης και ακόμη χειρότερα, δόλιας διαστροφής  για να επανεμφανιστούν προσαρμοσμένες στα μέτρα και τα σταθμά της κυρίαρχης τάξης.Το λένε και πολιτικό κρυφτό. 



Οι Μικρασιάτες Έλληνες πρόσφυγες, (που κατέβαλλαν στη τράπεζα της ζωής το αίμα τους για τον βασιλικό μεγαλοϊδεατισμό) αντιμετωπίστηκαν από τους γηγενείς μπαστουνοτραβόλτες ως πρόσφ-ιγγες. Δεν υπάρχει χρεία επαναλήψεων. Εκατοντάδες είναι οι αδιαμφισβήτητες μαρτυρίες ως προς αυτό. 

Το εφιαλτικό ωστόσο είναι πως δεν αποκλείεται, σημερινοί απόγονοί τους, να εντάσσονται μεταξύ των «λαθροκυνηγών» κατά των σημερινών προσφύγων που επιπλέον: Προέρχονται από μια παραδοσιακά φίλη χώρα, τη Συρία, η οποία μας συμπαραστάθηκε έμπρακτα, στην οχυρωματική γραμμή άμυνας έναντι της τουρκικής απειλής. Ως του σημείου παραχώρησης των αεροδρομίων τους στην στάθμευση ελληνικών μαχητικών για την προστασία της Κύπρου. 

Χρέος τιμής, ηθικό και εθνικό που κάνει το οικονομικό να φαντάζει αστείο μαθηματικό παιχνίδι εμπρός του. Χρέος που μας δίνεται η μοναδική ευκαιρία ν αποπληρώσουμε.. Και το κάνουμε πράγματι. Ακολουθώντας τις Νατοϊκές εντολές ανακαλέσαμε τον πρέσβη μας από τη Δαμασκό και καταδιώκουμε τον βομβαρδισμένο από τους Δυτικούς μισθοφόρους λαό της, στη βάση της εθνικής καθαρότητας και της γελοιότητας του …Ελληνοχριστιανικού ..ιδεώδους. 

Είναι δε τόσο ελληνικό αυτό το «ιδεώδες» ώστε οι πρώτοι υπό την ανοχή του Βυζαντίου καταστροφείς του παγκόσμιου κοσμήματος που καλείται Παρθενώνας, ήταν οι Βησιγότθοι του Αλάριχου και οι κοσμο-καλόγεροί του.. Ιδία οι τελευταίοι ήταν οι πρώτοι που ξήλωναν μετά μανίας τα αριστουργηματικά γλυπτά του παγκόσμιου μνημείου. Για να νομιμοποιηθεί η κατεδάφιση από τις νεαρές του θρησκομανούς Ιουστινιανού, που καταδίωκε τους Έλληνες ως ειδωλολάτρες δεσμεύοντας τις περιουσίες τους και στήνοντας και μια εκκλησιά (βασιλική) καταμεσής του ιερού βράχου, για να σου πληγώνει το μάτι.

΄Ωσπου αυτό ισοπεδώθηκε ολοκληρωτικά από τον Ενετό Μοροζίνι, τον Γάλλο Μπόφελ και τον Άγγλο Έλγιν. Βέβηλοι άπαντες όπως οι πρωτόγονοι του άλλου θρησκευτικού αφιονιού, οι Ταλιμπάνοι στο Αφγανιστάν. Σας θυμίζω την ανατίναξη των αρχαίων μνημείων του Βούδα . 

Αν σας παραξενεύουν οι συσχετισμοί, κρατήστε την ανάσα σας κι ακούστε τη δημόσια άρνηση αποδοχής προσφυγόπουλων στο σχολείο, από τον επικεφαλής των διαμαρτυριών στα Βρασνά. Τα διαφορετικά ήθη έθιμα, τη διαφορετική θρησκεία και τις αρρώστιες επικαλέστηκε. Δηλαδή τα ήθη έθιμα και τη θρησκεία που κατέστρεψαν τον Ελληνικό πολιτισμό, τον οποίο φορώντας περικεφαλαία στη θέση του κρανίου, υπερασπίζεται κατά την θορυβώδη έξοδό του στους δρόμους της Θεσσαλονίκης..΄Μαλάκας γεννιέσαι δεν γίνεσαι

Δεν υπάρχουν σχόλια: