Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Α ΟΧΙ ΚΑΙ Η ΦΩΦΟΥΛΑ..


το τρίο στούτσες του εκσυγχρονισμού

Πρόκειται περί ανύπαρκτου πολιτικού μεγέθους.. Ενθρονίστηκε από τον κοσμοπολιτισμό των
εκσυγχρονιστών στο θώκο ενός πολιτικού νεκροταφείου, του Πασόκ που εξ αιτίας των πολιτικών αλλά και οικονομικών του χρεών οι επίγονοι δεν έκαναν αποδοχή κληρονομιάς-αλλάζοντας και το όνομα- με συνέπεια αυτά να παραγραφούν.

Δικαιϊκά όχι στις συνειδήσεις μας.. 


Υποδυόμαστε πως ξεχνάμε ότι ο γονιός της, επιστρέφοντας από εκεινο το μοιραίο πολιτικό ταξίδι του στην μητρόπολη του καπιταλισμού, ανακάλυψε την συναίνεση και τον εκσυγχρονισμό, θέση για την οποία τον απέπεμψε από το αξίωμα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Υποδυόμαστε επίσης ότι ξεχνάμε τις κρατικοδίαιτες σχέσεις με το δημόσιο του πρώην συζύγου της αλλά και πως την ανακάλυψαν κάποιοι πολιτικά όταν δεν έβρισκαν ούτε ένα νεκροθάφτη να θάψει το άταφο σώμα του Πασόκ μετά την αποφράδα ημέρα του Καστελόριζου.

 Κι αποφάσισαν να την θυσιάσουν ως Ιφιγένεια. 

Αλλά από του σημείου αυτού ως την δημόσια και εντός του ναού –λέμε τώρα μη το πάρετε και τοις μετρητοίς- της δημοκρατίας υπεράσπιση της εν ονόματι Κώστας Σημίτης πολιτικής μαϊμούς από την οποία μας προέκυψαν οι οικονομικές πιρουέτες: της καθ’ υπόδειξη της Goldman Sachs δημιουργικής λογιστικής, των κακουργηματικού περιεχομένου εξ αιτίας της λεηλασίας του αφελούς λαού δηλώσεων περί θεαματικής αύξησης του χρηματιστηριακού δείκτη, αλλά και της «αθώας» παρουσίας του στο ΚΥΣΕΑ ως επι τόπου μεταβάς και μηδέποτε αντιληφθείς των μιζών για τις οποίες είναι στη «στενή» δυο «στενοί» του συνεργάτες, αποτελεί θρασύτατο αλμα λογικής ισοϋψές εκείνου της Κατερίνας Στεφανίδου στο επί κοντώ.

Δεν θα ήταν καν άξια σχολιασμού, ποιος ασχολείται με τη Φώφη τώρα, αν η ανιστόρητη δεν έφτανε ως τον Ελευθέριο Βενιζέλο τον επινοητή του ιδιώνυμου (N.4229/24 Ιουλίου 1929 (ΦΕΚ 245/Τεύχος Πρώτον/25 Ιουλίου 1929) μετά από πρόταση της κυβέρνησης Βενιζέλου) στη βάση του οποίου καταδιώχθηκαν και θανατώθηκαν από την δικτατορια Μεταξά χιλιάδες Έλληνες απλώς γιατι ήταν κομμουνιστές.

Αν πολιτική ηλίθια νομίζεις πως απευθύνεσαι σε εκλογείς που διατρέφονται με σανό μάθε πως υπάρχουν και κάποιοι που μπορεί να το διακρίνουν και να στο επιστρέψουν στα μούτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: