Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

ΠΟΙΑ ΜΥΚΟΝΟΣ -CAFE LAVERNA..


43 ευρώ δυο καφέδες και δυο νερά !!  Όμως αλλο ν απολαμβάνεις τη χλιδή και την εικονα του μοναδικού αυτού περιβάλλοντος χώρου από τη συγκεκριμένη καφετέρια κι άλλο να είσαι στο Νάμος σε ξαπλώστρα και να σε ψεκάζει η άμμος του Αυγουστιάτικου μελτεμιού στη δημοκρατία της Μυκόνου..




Συχνά κάνουν τον γύρο των social media ιστορίες από τουρίστες και πελάτες που πλήρωσαν αστρονομικά ποσά, τελείως αναντίστοιχα με τις παρεχόμενες υπηρεσίες, συνήθως φαγητό ή ποτό.
Αυτό διαπίστωσε ο Χιλιανός Χουάν Κάρλος Μπουσταμάντε ο οποίος έτριβε τα μάτια του όταν αντίκρισε το λογαριασμό, στο φημισμένο για την ακρίβεια του Caffe Lavena, στην πλατεία του αγίου Μάρκου στη Βενετία.


 Συγκεκριμένα για 2 εσπρέσσο και δύο μπουκαλάκια νερό των 250 ml (μισή ποσότητα νερού από τα συνηθισμένα μικρά μπουκάλια) πλήρωσε 43€.

Ο Μπουσταμάντε ανέβασε την απόδειξη στα social media με αποτέλεσμα να ακολουθήσει σάλος την Ιταλία για της εξωπραγματικές τιμές.

Απαντώντας, εκπρόσωπος του καφέ δήλωσε ότι ισχύει διαφορετικό τιμολόγιο για τους πελάτες που θέλουν να κάτσουν στην πλατεία και πως όλοι οι πελάτες ενημερώνονται σχετικά.

«Εάν θέλουν έναν καφέ, μπορούν να τον αγοράσουν 1,25€ από το μπαρ, αλλά αν θέλουν να κάθονται στην πλατεία, να ακούν τη μουσική και να κοιτάζουν τη βασιλική του Αγίου Μάρκου, είναι τελείως διαφορετική εμπειρία», δήλωσε και μάλλον βρίσκεται εν δικαιω .. Αλλο ν απολαμβάνεις τη χλιδή και την εικονα του μοναδικού αυτού περιβάλλοντος χώρου από τη συγκεκριμένη καφετέρια κι άλλο να είσαι στο Νάμος σε ξαπλώστρα και να σε ψεκάζει η άμμος του Αυστιάτικου μελτεμιού στη δημοκρατία της Μυκόνου..


Δεν υπάρχουν σχόλια: