Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ


Πήραν το νόμο στα χέρια τους κάτοικοι στα Χανιά: Έδειραν και έδεσαν επίδοξο ληστή (Photos) - Media... ΠΕΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ..




Δεμένος χειροπόδαρα βρέθηκε ένας 31χρονος αλλοδαπός που επιχείρησε να κλέψει σπίτι στα Χανιά.


Ο άνδρας συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης, με την κατηγορία της κλοπής, αφού αφαίρεσε από το σπίτι 39χρονου στο Βαμβακόπουλο προσωπικά αντικείμενα. Αλλά για κακή του τύχη, τον κατάλαβε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο κλέφτης - που νωρίτερα είχε κλέψει και επιχείρηση - απείλησε τον ιδιοκτήτη με σουγιά, όμως αφοπλίστηκε και ο 39χρονος, μαζί με περαστικούς, τον κυνήγησαν, τον έπιασαν, τον ξυλοκόπησαν και τον έδεσαν με καλώδιο για να τον παραδώσουν στους αστυνομικούς.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση προέκυψε ότι ο 31χρονος σε προγενέστερο χρόνο της ίδιας μέρας είχε διαπράξει μια απόπειρα κλοπής σε οικία και μια κλοπή σε κατάστημα αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ και κινητό τηλέφωνο.

Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη για το περιστατικό και διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.


Πηγή: zarpanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: