Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

news373a ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΣΚΛΗΡΑ


Ανωνύμου του Έλληνος



Έχουν μέγα δίλημμα τα ξένα αφεντικά: Γιατί να ρίξουν πρόωρα τον άνευ Τσίπ(ρ)ας θαλαμοφύλακα Γκραικυλίας, όταν τα κάνει όλα με τυφλή υποταγή, όμορφα για τα συμφέροντά τους; Γιατί να μην του φορτώσουν και άλλα; Αλβανικό, Κυπριακό, Ελληνοτουρκικό, οτιδήποτε κινείται και... εκκρεμεί;


Θα βρούνε άλλον καλύτερό του υπηρέτη γερμανοτσολιά; Κυλά, όμως, ο χρόνος, τελειώνει η τετραετία, δεν υπάρχει περίπτωση να τον ξαναβγάλει επί του παρόντος ο όχλος, χώρια, που τα ξένα αφεντικά έχουν «υποχρεώσεις» σε άλλους εκκολαπτόμενους θαλαμοφύλακες της Αποικίας.

Να προχωρά το ανάπηρο σύστημα, να κερδοσκοπεί η Frau Hitler κι η συμμορία του Δ΄ Γερμανικού Ράιχ, κατ’ ευφημισμόν Ευρωπαϊκή Ένωση. Παρεμπιπτόντως τί πάθανε οι «Έλληνες» βιομήχανοι και βγάλανε ανακοίνωση για τις αποταμιεύσεις των Γκραικύλων;

Ανησυχούν ότι τελειώνουν και δεν θα προλάβουν να φάνε το μεγάλο κομμάτι; Πάντως στερεύει η δεξαμενή! Μένουν και δεν μένουν καμιά εικοσιπενταριά δισ. ευρώπουλα κρυμμένα σε κήπους, στρώματα, νεροχύτες, καζανάκια και χύτρες ταχύτητας! Οι βιομήχανοι ενημέρωσαν ότι φέτος τα χαράτσια πληρώθηκαν μόνο από τα έτοιμα! Πρωτότυπο και... εθνικό!
 
Συνυπολογίζεται κι αυτό στις προσεχείς εκλογές, στο πότε θα γίνουν. Τα ξένα αφεντικά θέλουν να εκτονωθεί η όποια λαϊκή οργή ελεγχόμενα στην κάλπη, να τρέξουν στον στίβο όλα τα κουτσά άλογα, να ετοιμαστούν οι διάδοχοι με την θεωρία εναλλακτικών σεναρίων.  

Πότε θα γίνουν εκλογές;

Αν τα ξένα αφεντικά, δώσουν μικρή παράταση, στην περικοπή συντάξεων (δεν φαίνεται για την ώρα πιθανό) ο άνευ Τσίπ(ρ)ας θαλαμοφύλακας θα πάει σε εκλογές τον Οκτώβριο. Αν όχι, πιθανότατα θα γίνουν όλες μαζί Μάιο 2019.

Ασκούνται πολλαπλές πιέσεις από τους «Καμένους Έλληνες»: Αφού δεν θα βρούμε την ψήφο μας και δεν θα μπούμε στην Βουλή, ας εξαντλήσουμε την τετραετία και γαία πυρί μιχθήτω! Να χάσουμε παχυλούς μισθούς ενός έτους; Πού θα τους ξαναβρούμε; Η παράταση της θητείας της κατ’ ευφημισμόν κυβέρνησης οδηγεί, όμως, σε θεματική απίσχανση τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Διόλου αμελητέο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: