Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

ΦΥΓΕ ΨΙΝΑΚΗ ...


Σε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα είπαν στο δήμο Μαραθώνα: "Φύγε Ψινάκη" - Δεν παραιτούμαι απαντά ο δήμαρχος  - Media

  ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΕΝΟ ΚΛΙΜΑ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ



Πριν από λίγο ξεκίνησε το δημοτικό συμβούλιο του Μαραθώνα με τον Ηλία Ψινάκη να είναι απών. Η συνεδρίαση γίνεται σε ηλεκτρισμένο κλίμα και όλοι ζητούν την παραίτηση και απομάκρυνση του Δημάρχου.


«Μετά από 4 χρόνια διοίκησης του ανίκανου δημάρχου, το συμβούλιο καλείται να αποφασίσει να φύγει η πολιτική χολέρα Ψινάκης και το συμβούλιο πρέπει να τον αποπέμψει», είπε ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Χατζηγιαννάκης. Ο ίδιος συνέχισε σε υψηλούς τόνους, λέγοντας ότι «αυτός ο κύριος δεν ήρθε για να φτιάξει, ήρθε γιατί ήταν τελειωμένος από παντού και νόμιζε ότι θα βρει βλάχους να κάνει ό,τι θέλει. γελοιποιεί τον ιστορικό τόπο. Απέδειξε ότι όχι ως δήμαρχος, αλλά ως άνθρωπος δεν αξίζει. Επιδίωξε δια του δήμου να ανέβει στην κεντρική πολιτική σκηνή. Όπου ακούν Ψινάκη πρέπει να φεύγουν», είπε μεταξύ άλλων.

Τελικά με την απόλυτη πλειοψηφεία οι δημοτικοί σύμβουλοι ζήτησαν την παραίτηση του δημάρχου. 25 υπέρ από τους 25 παρόντες.

Ο δήμαρχος Ηλίας Ψινάκης μετά τα γεγονότα στο δημοτικό συμβούλιο δήλωσε: Δεν παραιτούμαι
Ολόκληρη η ανακοίνωση του δημάρχου έχει ως εξής:

«Δεν θα ακολουθήσω αυτόν τον αδιέξοδο και καταστροφικό δρόμο. Δεν θα νομιμοποιήσω με την παρουσία μου μια μεθοδευμένη αντισυνταγματική διαδικασία που δεν προβλέπεται από κανένα νόμο, καμία διάταξη και δεν έχει κανένα νομικό προηγούμενο. Έχει μόνο ένα στόχο: Τη διαπόμπευση και την ανθρωποφαγία»

Δεν υπάρχουν σχόλια: