Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

ΔΗΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ


 
ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ είναι ηλίθιε! Για να επιβιώσει, έστω μια μέρα, θα σε κάνει πίθηκο και θα χαθείτε
με όλη την γη! Και τότε δεν ξέρω, αν βγει Αισχύλος ή Ευριπίδης ν’ απαθανατίσει την μέγιστη τραγωδία! Ό,τι ζεις, ανόητε, σήμερα στα βοθροκάναλα, η αισχρότερη παρακμή της ένδοξης αρχαίας Θυμέλης.

ΠΑΙΞΕ ΤΣΙΤΣΑΝΗ ΜΟΥ! Σκοτώσανε και τον Β. Τσιτσάνη. Σκυλοποπάδικη, χαβαλέδικη φιέστα με πρόσχημα την φιλανθρωπία της εξουσίας. Όλοι μαζί μπορούνε χοντρά να τα οικονομούνε, αρκεί να έχουν τις ευλογίες του Δ’ Γερμανικού Ράιχ και να το προπαγανδίζουν παθιάρικα.


ΜΠΡΑΒΟ βιομήχανοι! Τους έπιασε κρίση κι έδωσαν στοιχεία ότι ξοδεύονται τα τελευταία δισ. ευρώ των αποταμιεύσεων του όχλου; Τί εννοεί ο ποιητής; Αφήστε για μας, αδέλφια, κάνα φράγκο, μην τα δίνετε όλα στην Frau Hitler;


ΠΟΡΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ, ορθάνοιχτη και νομιμοφανή συνιστά ο νόμος της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια στον άθλιο και χυδαίο Καπιταλισμό. Θα τα παίρνουν τώρα στο σπίτι να τ’ απαυτώνουν. Πραγματική πρόοδος! Δεν τα μασάμε! Εμείς οι επαναστάτες επιμένουμε ότι τα παιδιά τα μεγαλώνει και τα διαπαιδαγωγεί επαναστατικά η ίδια η κοινωνία με σιδερένιες ασφαλιστικές δικλείδες.


ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ, άθλιοι, πόσο φασίστες είσαστε τελικά, να προωθείτε τέτοια νομοθετικά εκτρώματα; Ρωτήσατε το εν λόγω παιδί, αν επιθυμεί να έχει μαμά τον Μήτσο τον κουνιστό νταλικέρη; Πώς διασφαλίζονται θεσμικά, πρακτικά από κάθε είδους ανωμαλία τα ούτω πως υιοθετούμενα κοινωνικά θύματα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: