Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΖΟΥΓΚΛΑ


πόσο μ@λ@κ@ς είσαι ;
 Με το ίδιο όπλο σκοτώθηκαν και οι δύο άνδρες στην Ξάνθη.. Ο επιχειρηματίας σκότωσε τον ασφαλιστή κουμπάρο του και αυτοκτόνησε..



Σαν το χαλάζι έπεφταν αξημέρωτα από την άλλη οι σφαίρες στον Άγιο Παντελεήμονα..Δεν είναι μακριά ο καιρός που θα κυκλοφορούμε μ' αλεξίσφαιρα γιλέκα..




Συγκλονιστικός είναι ο επίλογος που γράφεται στο διπλό θρίλερ που συγκλονίζει τις τελευταίες μέρες την Ξάνθη, καθώς φως στο μυστήριο έριξαν τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1 η βολίδα που σκότωσε τον ασφαλιστή προέρχεται από το όπλο, που χρησιμοποίησε λίγες ώρες αργότερα ο επιχειρηματίας, προκειμένου να δώσει τέλος στη ζωή του.
Σύμφωνα πάλι με τον ANT1 το 22άρι όπλο που χρησιμοποιήθηκε για την δολοφονία του ασφαλιστή, είναι το ίδιο με το οποίο αυτοκτόνησε ο κουμπάρος του λίγες ώρες αργότερα.

Φαρ Ουέστ στον Άγιο Παντελεήμονα


Σκηνές από ταινίες «φαρ ουέστ» εκτυλίχθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου οι σφαίρες έπεσαν σαν το χαλάζι.
Σύμφωνα με την αστυνομία, στην οδό Αλκαμένους δύο άγνωστοι άρχισαν -για αδιευκρίνιστους ακόμα λόγους- να ανταλλάσουν πυροβολισμούς στη μέση του δρόμου.
Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, ενώ όταν έφθασε η αστυνομία, οι «πιστολάδες» είχαν ήδη εξαφανιστεί.
Ωστόσο, οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν 12 κάλυκες των 9 χιλιοστών, 1 φυσίγγιο των 9 χιλιοστών και μια βολίδα, ενώ διαπίστωσαν ότι από τις σφαίρες είχαν προκληθεί ζημιές σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά το περιστατικό, χωρίς ωστόσο ακόμα να έχουν βρεθεί οι δράστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: