Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Ο ΚΟΥΛΗΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ..


 ..ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ !!!



Το άτομο αρχηγός της ΝΔ βρίσκεται εκτός ορίων.. Σε συνάντηση που είχε με ανασφάλιστους κακοπληρωμένους και εξαντλημένους από την εντατικοποίηση εργαζομένους στην εστίαση υποσχέθηκε μείωση των φόρων στους επιχειρηματίες !!!


Πρόκειται κατά την άποψή του για τη χημειοθεραπεία κατά του καρκίνου που μαστίζει τους εργαζομένους, επειδή κατά τον τρόπο αυτό οι επιχειρηματίες θα είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, τόσο προς το κράτος όσο και προς αυτούς !!

Αντί ωστόσο στην έκπληξη των αιχμαλώτων του καθημερινού μόχθου να συνετιστεί, προέκτεινε τις κατά συρροή και εξακολούθηση μαλακίες του τονίζοντάς τους πως:

Δεδομένου ότι η ελλάδα επιβιώνει κατά βάση από τον τουρισμό –τεράστιο ψεύδος- καθίσταται πλέον αναγκαίο να γίνουμε τα καλλίτερα γκαρσόνια της Ευρώπης!!

 Καταλάβατε μήπως τώρα γιατί τα μιντιακά κωλοχανεία μια δεκαπενταετία τώρα προβάλλουν κουζίνες μάγειρες και συνταγές για σουτζουκάκια γιαλαντζί;

Ποια η χρεία επομένως των πανεπιστημίων; Για να παράγουν μυαλά που θα εξάγουμε κατ’ έτος επειδή θα είναι χρήσιμα στη παραγωγή των Βησιγότθων αλλά θα έχουμε επωμιστεί το βάρος των σπουδών τους εμείς;

Και επί τη ευκαιρία.

Σε ποιους απευθύνεται όταν ανερυθρίαστα δηλώνει πως η Ελλάδα επιβιώνει κατά βάση από τον τουρισμό; Σε παρθενογενημένους ή κρετίνους;

Ο τουρισμός που συρρέει στην περιούσια αυλή της ευρώπης δεν αφήνει πίσω του παρά μόνον τα κόπρανά του.
All inclusive είναι το μυστικό.
Οι γνωστοί βραχιολάκηδες που πληρώνουν προκαταβολικά τα δύο τερατώδη τουριστικά πρακτορεία –το ένα είναι γερμανικο- με πλαστικό χρήμα που δεν ταξίδεψε ποτέ στον τόπο αυτό.

 Γι αυτό παρά την δύσπεπτη αύξηση της τουριστικής ροής οι αγορές πέριξ των ξενοδοχείων είναι νεκρές και τα μικροκαταστήματα βάζουν λουκέτο. Απόδειξη πως με το ήμισυ του αριθμού των τουριστών παλαιότερα οι αγορές στα θέρετρα ανθούσαν.

Ρε Κούλη το έχω γράψει ξανά ειδικά για σένα. Πάρε το κουβαδάκι σου και παίξε σ’ άλλη παραλία γιατί εδώ έχει κύμα και θα πνιγείς..

Δεν υπάρχουν σχόλια: