Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2018

ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ..

 
Τα αντίποινα της Μόσχας: Δύο Έλληνες διπλωμάτες απελαύνει η Ρωσία - Media ΑΠΕΛΑΥΝΕΙ Η ΜΟΣΧΑ..

Νόμιζε ο Σύριζας πως έκανε κώλο κι έχεσε τον κόσμο όλο !! Δεν μας φτάνει η πίκρα της αιχμαλωσίας μας έχουμε και τους νεολακέδες της δύσης να θέτουν σε άμεσο κίνδυνο αυτή καθ' εαυτή την ύπαρξή μας..
 
Με εντολή του υπουργού Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ εκλήθη εκτάκτως στο ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών ο Έλληνας πρέσβης στη Μόσχα, Αντρέας Φρυγανάς, στον οποίο οι Ρώσοι έκαναν διάβημα για «αντιρωσικές ενέργειες».
 
Σύμφωνα πληροφορίες, στη συνέχεια ο Ρώσος πρέσβης στην Αθήνα εκλήθη στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών. Και η ελληνική πλευρά έκανε διάβημα για «ενέργειες (της Μόσχας) εναντίον της Ελλάδας».
 
Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε στον Έλληνα πρέσβη τα αντίποινα της Μόσχας, τα οποία αφορούν στην απέλαση του εμπορικού ακόλουθου και του υπευθύνου επικοινωνιών της Ελλάδας.
 
Παράλληλα, η Μόσχα απαγόρευσε την είσοδο στη Ρωσία του διευθυντή διπλωματικού γραφείου του υπουργού, Γιώργου Σακελλαρίου.
 
Σημειώνεται ότι η ελληνική έκδοση του ρωσικού πρακτορείου Sputnik έγραψε ότι σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο, ο κ. Φρυγανάς παρουσίασε τις θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης, υποβάλλοντας υπόμνημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: