Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

ΤΑΜΑΘΕΣ ΤΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΑΡΕΤΟΥΣΑ ΜΟΥ;


 ΤΑΜΑΘΕΣ ΤΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΑΡΕΘΟΥΣΑ ΜΟΥ;



 Δια μέσου των κοινων ασκήσεων της δύσης στο Αιγαίο αναβαθμιστήκαμε σε ενεργειακό χωροφύλακα της περιοχής.. Δηλαδή .. Στόχος δόλωμα για τους πάσης φύσης εχθρούς των δυτικών πολυεθνικών.. Με λόγια απλά σε ρόλο Ιφιγένειας η Ελλάς για τα πλούτη τους.. Στ' αυγά σας μαλάκες..




Περίσσεψαν οι διαβεβαιώσεις από πλευράς κυβέρνησης ότι θα βάλει πλάτη σε όλη αυτήν την «προβολή» ευρωατλαντικής «σταθερότητας» στην Ανατολική Μεσόγειο, στα Βαλκάνια και τη Μαύρη Θάλασσα, όπως βαφτίζονται τα ευρωατλαντικά σχέδια που αποτελούν πηγή μεγάλων κινδύνων για τους λαούς.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Αμυνας, Π. Καμμένος, απευθύνοντας χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους έκανε σαφές ότι για την κυβέρνηση είναι προτεραιότητα, προς εμπέδωση της περιλάλητης ΝΑΤΟικής «σταθερότητας», με το πιστόλι στον κρόταφο των λαών, η ένταξη όλων των χωρών της περιοχής στους ευρωατλαντικούς θεσμούς, εφόσον το επιθυμούν, όπως είπε, και εκπληρώνουν τα αναγκαία κριτήρια.

Λίγο αργότερα σε δήλωσή του στα ΜΜΕ μιλούσε για δημιουργία «ενός ισχυρότατου άξονα σταθερότητας από την περιοχή των Βαλκανίων», «μια περιοχή που πλέον στον ευρύτερο χώρο της Ευρώπης και της Νοτιοανατολικής Μεσογείου αποτελεί έναν άξονα σταθερότητας», μια υπό σύσταση - μέσω της τέτοιας στρατιωτικής συνεργασίας - «γεωπολιτική δύναμη».

Στέλνοντας εξάλλου ξεκάθαρο μήνυμα προς τις ΗΠΑ ότι επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ οι ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις είναι έτοιμες να αναλάβουν ακόμα πιο επικίνδυνους ρόλους και αποστολές, τόνισε ότι η άσκηση είναι πολύ σημαντική «και ως πολιτικό μήνυμα πλέον και προς τους συμμάχους μας, αλλά και σε όσους σκεφτούν να δημιουργήσουν το οποιοδήποτε πρόβλημα ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων».

Μια ασφάλεια - μόνο τέτοια δεν είναι για τους λαούς - που αφορά την απρόσκοπτη δραστηριότητα του κεφαλαίου πάνω στα χρυσοφόρα πεδία της Ενέργειας, με τις Ενοπλες Δυνάμεις σε ρόλο χωροφύλακα, στις υπηρεσίες των πολυεθνικών ομίλων.

Είπε χαρακτηριστικά ο Π. Καμμένος: «Η συνεργασία αυτή βεβαίως ξεκινά ως στρατιωτική, αλλά είναι μια συνεργασία που θα επεκταθεί και στον τομέα της Ενέργειας. Οι επενδύσεις στην Ενέργεια αντιλαμβάνεστε ότι προϋποθέτουν την ασφάλεια που μπορεί να παρέχουν οι συνεργαζόμενες Ενοπλες Δυνάμεις»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: