Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018

ΝΤΕΒΛΕΤ ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ :

10--2
Να μην ξεχνούν οι Ελληνες τι πέρασαν οι πρόγονοί τους όταν ρίχτηκαν στον πάτο της θάλασσας  Ωμό άδειασμα της Τουρκικής ελίτ σε όλους τους κατά καιρούς υπέρμαχους της Ελληνοτουρκικής φιλίας, με τους συνωστισμούς της Σμύρνης, τα σχέδια Ανάν  τις κουμπαριές, τα ζεϊμπέκικα και του σφάξε με αγά μου ν' αγιάσω, που μετεξελιχθηκε στον γραψταρχιδισμό, του τι έγινε κι αν ο Κεμάλ καθάρισε και μερικούς Έλληνες.. Κρατούν οι καπιταλιστικοί γκάγκστερς της ενεργειακής λεηλασίας ομήρους στο πεδίο των εξοπλισμών δύο λαούς, σε έναν ακήρυχτο πόλεμο εκατοντάδων ετών..Επίθεση κατά της Ελλάδας και της Κύπρου εξαπέλυσε ο επικεφαλής του Κόμματος Εθνικιστικού Κινήματος, Ντεβλέτ Μπαχτσελί και συνεργάτης του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Κατά τη διάρκεια προεκλογικής του ομιλίας ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί σχολίασε την ενόχληση της Ελλάδας αναφορικά με το προεκλογικό σποτ της παράταξής του, το οποίο δείχνει την Κύπρο ως τουρκική.

Απόρησε για την ελληνική αντίδραση και… κάλεσε την Ελλάδα να «μην ξεχνάει τι τράβηξαν οι πρόγονοί της όταν ρίχτηκαν στον πάτο της θάλασσας». «Γιατί ενοχλούνται; Επειδή δείχνει την Κύπρο ως τουρκικό έδαφος. Θα ρωτήσω αυτούς τους ανόητους και χοντροκέφαλους "τι θα κάναμε", "πώς θα τη δείχναμε";

Το δηλώνω και το τονίζω: Η Κύπρος είναι τουρκική. Είναι τουρκική πατρίδα και τουρκική θα παραμείνει», ανέφερε ο Μπαχτσελί σύμφωνα με όσα μεταδίδει η yenisafak και συνέχισε:

«Η ελληνική κυβέρνηση, η οποία παίζει παιχνίδια στα νησιά του Αιγαίου, ας μάθει τα όριά της και ας μην ξεχνάει τι πέρασαν οι πρόγονοί της όταν ρίχτηκαν στον πάτο της θάλασσας. Θα ξαναγίνει το ίδιο. Δόξα τω Θεώ, η βούληση να γίνει ξανά το Αιγαίο τάφος των πόθων των Ελλήνων, είναι ακόμη ζωντανή. Και θα συνεχίζει να είναι μέχρι τέλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: