Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

ΛΟΝΔΙΝΟ: ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ..

Μεγάλη φωτιά σε ξενοδοχείο στο Λονδίνο - Πυκνοί καπνοί στο κέντρο της πόλης (Photos/Videos) - Media ΛΟΝΔΙΝΟ: ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ..- ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΤΙΡΙΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ..



Άγνωστο μέχρι στιγμής αν υπάρχουν τραυματισμοί όπως φυσικά και οι αιτίες της πυρκαγιάς


Εκατόν είκοσι πυροσβέστες με περισσότερα από 20 πυροσβεστικά οχήματα δίνουν μάχη για να σβήσουν την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα το απόγευμα σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο του Λονδίνου, πολύ κοντά στην πρεσβεία της Γαλλίας και τα πολυκαταστήματα Harrods.


Η πυρκαγιά στο ξενοδοχείο πέντε αστέρων Mandarin Oriental Hotel, στη συνοικία Νάιτσμπριτζ, ξέσπασε στις 17.55 (ώρα Ελλάδας). Πυροσβέστες από το Τσέλσι, το Κένσινγκτον, το Χάμερσμιθ, το Μπάτερσι και άλλους πυροσβεστικούς σταθμούς έχουν σπεύσει επί τόπου.

Τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν προς το παρόν αδιευκρίνιστα.

Πυκνοί μαύροι καπνοί έβγαιναν από τους τελευταίους ορόφους του 12όροφου κτιρίου στο οποίο φιλοξενούνται μεταξύ άλλων ένα γνωστό, πολυτελές σπα και ένα βραβευμένο εστιατόριο.
Το ξενοδοχείο Mandarin Oriental έχει 198 δωμάτια και σουίτες. Το κτίριο εκκενώθηκε. Δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής αν υπάρχουν τραυματισμοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: