Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ

Επίθεση σε Βαρβιτσιώτη: Κανένα τηλεφώνημα από Βούτση, Τόσκα και Αρχηγό ΕΛ.ΑΣ. - Media
 Τον αγνόησαν μέχρι στιγμής οι Τόσκας και Βρούτσης..



Η είδηση της επίθεσης  από κουκουλοφόρους που δέχθηκε χθες Πέμπτη στο γραφείο του ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ξάφνιασε τον πολιτικό κόσμο.


Πολλές είναι οι συζητήσεις που γίνονται για την χρονική στιγμή που δέχθηκε την επίθεση ο κ. Βαρβιτσιώτης, καθώς και η εισβολή στο γραφείο του έγινε για λόγους συμπαράστασης στην απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα. Αρκετοί πολιτικοί εξέφρασαν τους φόβους τους για νέο κύμα «αντιδράσεων αλληλεγγύης» στον Δ. Κουφοντίνα. 

Εντύπωση προκαλεί επίσης πώς, ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο Αρχηγός της Αστυνομίας Κωνσταντίνος Τσουβάλας και τέλος ο Αρμόδιος Υπουργός, Προστασίας του Πολίτη Νϊκος Τόσκας δεν έχουν σηκώσει το τηλέφωνο να πάρουν τον κ. Βαρβιτσιώτη, ούτως ώστε να του συμπαρασταθούν καταδικάζοντας το γεγονός.  Η  στάση των ανδρών σχολιάστηκε σήμερα στους διαδρόμους της Βουλής.

Από την πλευρά του ο κ. Βαρβιτσιώτης, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή στον ΣΚΑΪ είπε πως «δεν έχει καμία επικοινωνία με την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτης», συμπληρώνοντας πως  «τέτοιες επιθέσεις δεν μπορούν να φοβίζουν και δεν θα τον φοβίσουν».
«Όλες αυτές οι επιθέσεις πρέπει να είναι καταδικαστέες σε όποιον και να γίνονται. Όλες αυτές οι επιθέσεις έχουν στόχο την δημοκρατία», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: