Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ...


 ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ...



 Σείεται ολόκληρη η καπιταλιστική Δύση από τις θριαμβολογίες για τον Τσίπρα με το ΝΑΤΟ-δράκο σε πρώτο πλάνο αλλά ο Μητσοτάκης πουλάει τζάμπα μαγκιές..


Δεν είδε ούτε άκουσε η ΝΔ για τα συγχαρητήρια σύσσωμων των Δυτικών ιμπεριαλιστικών κέντρων, στα οποία η ίδια ομνύει, προς τον Αλ. Τσίπρα για την συμφωνία Αθήνας – Σκοπίων. Εκφράζει, τάχα, για προφανείς δημαγωγικούς λόγους, την αντίθεση της η ΝΔ σε κάποιους όρους της Συμφωνίας αλλά δεν λέει τίποτα για το γεγονός ότι αυτή η Συμφωνία μαγειρεύτηκε στους μηχανισμούς των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ και πιέστηκαν αφόρητα τα δύο μέρη για να την συνομολογήσουν.


Δεν βγάζει τσιμουδιά η ΝΔ για το γεγονός ότι αυτή η Συμφωνία έρχεται κουτί για την ένταξη της FYROM σε ΝΑΤΟ και ΕΕ, που είναι ο διακαής πόθος των στυλοβατών της Δύσης. Άραγε πιστεύει η ΝΔ ότι η ίδια θα αντιστεκόταν στις πιέσεις όλης της Δύσης και θα επιτύγχανε με την ίδια ονομασία της “Βόρειας Μακεδονίας”, που προφανώς αποδέχεται, διαφορετικούς, όρους στην “Μακεδονική” γλώσσα και την “Μακεδονική” υπηκοότητα;

Μας δουλεύετε κύριοι της ΝΔ; Πουλάτε φούμαρα και χάντρες στους ιθαγενείς; Όταν κύριοι της ηγεσίας της ΝΔ ορκίζεστε σε ΝΑΤΟ και ΕΕ και προσκυνάτε ως “θεότητες” τις αγορές και τους ηγέτες τους, θα αντιστεκόσαστε σε όσα έχετε υιοθετήσει στο παρελθόν; Θα αντιστεκόσαστε, όσο αντισταθήκατε και στα μνημόνια και στην μνημονιακή αποικιοποίηση της χώρας. Ψελλίζετε “μισά” όχι όταν δεν είσαστε στη καρέκλα της εξουσίας, μόνο και μόνο και μέχρι να καθίσετε σε αυτήν.
iskra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: