Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΣΛΟΒΑΚΙΑ !!


ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ: ΑΣΥΛΙΑ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΤΑΊΠΕΔ ΖΗΤΟΥΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΛΟΒΑΚΙΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΟΣΗΣ


 Χώρα υπό καθεστώς αιχμαλωσίας η Ελλάδα και ο Άρης έχει πεθάνει..Χορήγηση ασυλίας σε αξιωματούχους του ΤΑΙΠΕΔ που προέρχονται από την Ισπανία, την Ιταλία και τη Σλοβακία ζητούν οι τρεις χώρες που απειλούν να μπλοκάρουν την εκταμίευση της δόσης των 8,5 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα.

Χαρακτηριστική η δήλωση του υπουργού Οικονομικών της Ισπανίας, Λουίς ντε Γκουίντος, πως «εάν δεν υπάρξει μια οριστική λύση για την κατάσταση αυτών των τριών εμπειρογνωμόνων, το Eurogroup θα μπλοκάρει την εκταμίευση».

Στους τρεις αξιωματούχους του ΤΑΙΠΕΔ έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για υπόθεση πώλησης και εκμίσθωσης 28 κρατικών κτιρίων.

«Δεν υφίσταται κανένας λόγος ανησυχίας» αναφέρει πηγή του Μεγάρου Μαξίμου και προσθέτει πως «η Ελλάδα θα κάνει ό,τι είναι απαραίτητο προκειμένου, στο πλαίσιο της έννομης τάξης και της δικαιοκρατίας, το θέμα που έχει προκύψει με τους τρεις εμπειρογνώμονες του ΤΑΙΠΕΔ να διευθετηθεί άμεσα και αποτελεσματικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: