Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ


Αρχίζουν οι έρευνες για την πυρκαγιά στο Λονδίνο - Αναμένεται να αυξηθεί ο αριθμός των νεκρών - Media ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ


Στην νομοθεσία τους περί επιχειρηματικότητας και ανταγωνισμού κρύβεται ο διάβολος της ηθικής αυτουργίας.. Ας αρχίσουν από αυτόν γιατί οι φυσικοί αυτουργοί είναι γνωστοί..



Η αστυνομία στην Βρετανία άρχισε την έρευνά της προκειμένου να διαπιστώσει τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά στον πύργο διαμερισμάτων του δυτικού Λονδίνου (Grenfell Tower) ενώ οι αρχές αφήνουν να εννοηθεί ότι θα απαιτηθούν ημέρες προκειμένου να ολοκληρωθεί η έρευνα που γίνεται στον πύργο, για τον εντοπισμό θυμάτων.

Παράλληλα, διαπιστώθηκε ότι ο 23χρονος πρόσφυγας από την Συρία, Μοχάμεντ Αλχατζάλι είναι νεκρός. Ο ίδιος μαζί με τον αδερφό του, διέμενε στον πύργο, καθώς σπούδαζε μηχανολογία, ενώ είχε διαφύγει από τον πόλεμο της Συρίας πριν από τρία χρόνια.

Η Εκστρατεία Αλληλεγγύης για την Συρία συγκεντρώνει χρήματα για την κηδεία του, ενώ ζητάει την άμεση έκδοση βίζας για τους γονείς του, προκειμένου να παραστούν στην κηδεία του.
Ο αδερφός του, 25χρονος Ομάρ κατόρθωσε να γλιτώσει από τις φλόγες και έχει εισαχθεί στο νοσοκομείο.

Ο αριθμός των νεκρών έχει φτάσει στους 17, ενώ αναμένεται ότι θ' αυξηθεί.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: