Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

ΕΙΚΟΣΙ ΤΟΥ ΙΟΥΝΗ : ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩΛΑΓΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!

 
 ΕΙΚΟΣΙ ΤΟΥ ΙΟΥΝΗ : ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩΛΑΓΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!


Μην ξεχάσετε τα κρυστάλινα ποτήρια σας.. Προσοχή: απαγορεύονται αυστηρως οι  κατσαρόλες.. Quelle decadance.. Είναι πολύ μπασκλάς..
Διαβαζουμε στο Liberal.gr την καταληξη του αρθρου των  Γιώργου Τσουκαλαδάκη και Παναγιώτη Κωστούλα: ""Το #παραιτηθείτε είναι μια εντελώς αυθόρμητη και ακηδεμόνευτη κομματικά πρωτοβουλία ενεργών πολιτών που ανήκουν σε ολόκληρο το φάσμα του δημοκρατικού, συνταγματικού τόξου. "

Παμε λοιπον να γνωρισουμε καποιους απο τους "αυθορμητους" διοργανωτες της εκδηλωσης...
Αλφρέντο Σαλτιέλ , υποψηφιος Βουλευτης με τη Νεα Δημοκρατια το 2015, πρόεδρος του ελληνικού παραρτήματος του Ευρωπαϊκού Φεντεραλιστικού Κόμματος και πρωην υποψηφιος ευρωβουλευτης με τη Δραση.
Γιωργος Τσουκαλαδακης, επιχειρηματιας που παλαιοτερα ασχολουνται με τηλεπωλησεις Κολλαγονων και πλεον εχει τις ευχες του Αδωνι Γεωργιαδη...καθως θα κατεβει στις ερχομενες εκλογες υποψηφιος με τη ΝΔ και τωρα μαλλον φτιαχνει βιογραφικο αγωνων...
Θανασης Χειμωνας, πρωην τομεαρχης πολιτισμου του Πασοκ και συγγραφεας
Χρήστος Μυτιληνιός, δημοσιογραφος και φιλος του Αδωνι Γεωργιαδη που τρεχει σε εκδηλωσεις για το κοπι τη πιττα του μπουμπουκου.
 Ethan Quinn, πορωμενος αντιΣυριζαιος που κραζει ολη μερα στα social media
Πετρος Τατσοπουλος: Πρωην Βουλευτης με τον Συριζα και επειτα ηταν υποψηφιος με το Ποταμι. Πλεον φλερταρει με την φιλελευθερη πλευρα της ΝΔ..
Παναγιωτης Κωστουλας , πρωην υποψηφιος Ευρωβουλευτης με το Πασοκ
Στο σημειο αυτο αξιζει να θυμησουμε μεσα απο φωτογραφιες και τους βουλευτες της ΝΔ που ετρεξαν περισυ να στηριξουν την εν λογω (δικη τους) "αυθορμητη" συγκεντρωση
























Δεν υπάρχουν σχόλια: