Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017

ΞΕΣΠΑΘΩΣΕ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ


Πολάκης για Eurogroup: Και τώρα πάρτε φόρα!! - MediaΤώρα πάρτε φόρα..


Δεν ξέρω γιατί ακριβώς πανηγυρίζει! Για τη κατάργηση των μνημονίων δι ενός νόμου; Για την μείωση των ματωμένων πλεονασμάτων από το 3,5 στο δύο; Για την σύνδεση ανάπτυξης χρέους όταν όλη η χώρα έχει δημοσιονομικά λεηλατηθεί αλλά και υποθηκευτεί ο ενεργειακός πλούτος του λαού της στους παγκόσμιους τοκογλύφους; Για το ότι μου μείωσαν τη ζωή στο μισό από το μισό των προηγουμένων; Για το ότι μου κατεδάφισαν ένα δικαστικά κατοχυρωμένο και από το ευρωχαμαιτυπείο ταμείο για ν' αφήσουν ανασφάλιστα 18000 μέλη του; Για το ότι καταστράφηκε η μισή μικρή αγορά στο όνομα εκατό ομίλων; Αλλά ξέρω γιατί πουλάς φθηνό και εκ του ασφαλούς τσαμπουκά ψευτόμαγκα.. Επειδή αυτά δεν θα τ' ακούσεις τους δεξιονεοπασόκους..
Μέσα από διαδοχικές αναρτήσεις του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης σχολίασε την απόφαση του Eurogroup για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και την εκταμίευση της δόσης, μαζί με πλεονάσμα στο 2%.

«Αδωνι -Κυριακο -Σόιμπλε -παπαγάλοι και τωρα -πάρτε ΦΟΡΑ !!!!!!!!», γράφει μεταξύ άλλων  ενώ αναφέρεται και στον ρόλο των μέσων ενημέρωσης όλες αυτές τις μέρες  λέγοντας πως τώρα- λόγω του ότι το Eurogroup δεν κατέληξε σε αποτυχία – ψάχνουν να δουν τι θα πουν και τι θα γραψουν.

Οι αναρτήσεις του Παύλου Πολάκη:

« Αδωνι -κυριακο -Σόιμπλε -παπαγάλοι
Και τωρα -πάρτε ΦΟΡΑ !!!!!!!!
Σύντομα και λεπτομερειες μετα
Πλεονάσματα έως 2%,τελος προγράμματος 2018,επιμήκυνση δανείων και προσαρμογή επιτοκίων με ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ!!!!!!!,Αναπτυξιακη τράπεζα ,εγγύηση ευρωζώνης για ΕΞΟΔΟ της Ελλάδας στις αγορές και βεβαια εκταμίευση μεγαλύτερης δόσης τωρα 8,5 δις ευρω»


«Εκαμπουριασανε ,εκουκουβίσανε ,
θρούψανε σα το λαγό ,κι ήπιαν τ αμίλητο νερό ,όλα τα κατσαντρακια των ΜΜΕ που ειχαν οργιάσει τις προηγούμενες μέρες με άρθρα χαους,ψέμματος,αποτυχίας ,λάσπης ,λιβανίσματος στο Σόιμπλε .
Τους εχουν μαζέψει οι καναλάρχες σε ακτιφ απόψε για το τι θα πουν και θα γράψουν αυριο.ΜΟΝΟ ΑΠ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΡΑ !!!!!
.....σηκώστε σκόνη τωρα......Απ την κατρακύλα που θα πάθετε τα επόμενα δυο χρονια ..»

Δεν υπάρχουν σχόλια: