Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΜΟΣ

333d

Ανωνύμου του Έλληνος

Άμα είσαι όμως εκ γονιδίων ραγιάς και ξεφτιλισμένος, έχεις εναλλακτικές λύσεις! Από το «νερό του Καματερού» στον έτερο απατεώνα, που έδινε τα εκατομμύρια σαν πετσετάκια σε πολίτες για να ξεχρεώσουν τις οφειλές τους (πού ’ναι αυτή η ψυχή;  Σε ποιο μέρος του πλανήτη τρώει τα κλεμμένα)!

  Μέχρι την ακατάσχετη θρησκοληψία. Πλήρης φανατικός χριστιανικός τζιχαντισμός! Πιο σκοταδιστικός, βάρβαρος από την άλλη αίρεση του Εβραϊσμού, (λόγω παρέλευσης πιο πολλών αιώνων, εξακόσια τόσα χρόνια από Εγίρα)!


 Κοπάδια όχλου συγκεντρώνονται για να προσκυνήσουν το πτώμα της Ελένης, της μάνας του Κωνσταντίνου του Μεγάλου Δολοφόνου, που έδωσε εναρκτήριο λάκτισμα για την καταστροφή του φωτεινού αρχαίου πολιτισμού και μας βασανίζει μέχρι σήμερα. Του βγήκε εύκολα! Άμα είσαι τυχερός! 

Ως γνωστόν η μέγιστη συνωμοσία είναι η ζωή! Έψαχνε ελεγχόμενο όπιο του ρωμαϊκού όχλου για να κρατήσει ενιαία την καταρρέουσα αυτοκρατορία. Μια άσημη θρησκεία, για να είναι του χεριού του, από εκατοντάδες, που κυκλοφορούσαν στην Ρώμη. Διάλεξε τον ξεχασμένο Ναζωραίο... 

Και την πάτησε χοντρά η ανθρωπότητα, με το πιο αιμοσταγές θρησκευτικό σύστημα, με δυο κύριες αιρέσεις του Εβραϊσμού: Χριστιανισμό και 
Μουσουλμανισμό. Τα γράψαμε με αφορμή το... σκήνωμα της Βαρβάρας, για τους νεώτερους αναγνώστες υπενθυμίζουμε... Όταν οι Φράγκοι κατέλαβαν την Κωνσταντινούπολη (1204) έγινε μόδα, τυμβωρύχοι άνοιγαν τάφους των νεκροταφείων της και μετέφεραν οστά στην Ρώμη κι άλλες δυτικές πόλεις. 

Τα πουλούσαν ως... σκηνώματα αγίων (σωρούς ή κομματιαστά). Έκαναν αυτοί χρυσές δουλειές και διαμαντένιες ο Πάπας, και οι ναοί του. 

Από αυτά τα χυμένα κόκαλα, προήλθαν η Ελένη, η Βαρβάρα κι άλλοι άγιοι, που εμπορεύονται οι παπάδες. Αμ, το παραμυθάκι του τιμίου ξύλου από τον σταυρό του Ναζωραίου! Τόσο ξύλο, που έχετε πουλήσει 2.000 χρόνια, ταυραμπάδες, τί να κάνει ένας σταυρός; Οι κέδροι του Λιβάνου δεν φτάνουν να εξυπηρετήσουν την διαχρονική σας απάτη! 

Αλλά τί φταίτε εσείς; Τώρα στην Γκραικυλία της κρίσης κάνετε χρυσές δουλειές, ο διεφθαρμένος, ηλίθιος και ψεκασμένος δια της οθόνης όχλος αποζητά παρηγοριά, αντί να κατέβει κατά εκατομμύρια στον δρόμο της ταξικής πάλης για να λευτερώσει την αποικία από τους ξένους κατακτητές, που τους... ευλογεί η κάθε θρησκεία! Σουτ! «Θα φας στον ουρανό»! Γλαρόσουπα έχουνε!
-------------------
Υ. Γ. Δεν σχολιάζω για την ώρα την νέα πολύνεκρη προβοκάτσια του Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού και του Παγκόσμιου Κεφαλαίου στο Μάντσεστερ. Ανατρέξτε σε πρότερες αναρτήσεις, σε όσα έγραψα για προηγούμενες προβοκάτσιες ίδιων ηθικών αυτουργών με εκτελεστές μισότρελους μουσουλμάνους, κατά το πλείστον πολίτες της Ευρώπης. Κρίμα στα θύματα! Δεν ιδρώνει το αφτί των φονιάδων των λαών Αμερικάνων. Όλος ο κόσμος βυθίζεται στον φόβο, στον τρόμο, στον φασισμό. Στήνεται σκηνικό Τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου. Μόνο ο τρελός λείπε να πατήσει την σκανδάλη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: