Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

ΑΝΙΕΡΕΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ

Της απροκάλυπτης συναλλαγής
το κάγκελο!
"Ανίερες" αμυντικές συμμαχίες νέου Τύπου σε ρόλο ...σκηνοθέτη
του
 Κώστα Ντελέζου
  
Πώς αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός, να μαγνητοσκοπείται η εκπομπή της ΕΡΤ για τις Ένοπλες Δυνάμεις στα στούντιο ...ιδιωτικού καναλιού;...!
 Το σουρεαλιστικό είναι ότι κατά τη μαγνητοσκόπηση, στο κοντρόλ ήταν ο ίδιος ο υπουργός, παρέα με τον εκπρόσωπο του μεγάλου τηλεοπτικού (και όχι μόνο) αφεντικού, που διέταξε και πέτυχε την κατάργηση του Αγγελιοσήμου, του μοναδικού πόρου των ασφαλιστικών Ταμείων των δημοσιογράφων και των άλλων εργαζόμενων στα ΜΜΕ...!
Μάλιστα μου λένε, ότι τα γυρίσματα της εκπομπής στα στούντιο του ιδιωτικού καναλιού, είναι δωρεά του ιδιοκτήτη του προς τον υπουργό...!
Άραγε, τί άλλο να προσδοκά το αφεντικό από τον υπουργό και συνολικά από την κυβέρνηση; 
Εκτός κι αν τα τζάμπα γυρίσματα, είναι σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την απαλλαγή των διαφημίσεων από το Αγγελιόσημο, το οποίο από τις 15 Σεπτεμβρίου 2016 καταλήγει πλέον ολόκληρο στα Ταμεία των καναλαρχών, οδηγώντας σε λουκέτο τον ΕΔΟΕΑΠ των 18.500 ασφαλισμένων...!!!
Όχι άλλο σανό "σύντροφοι" των προεδρείων της ΠΟΕΣΥ και του ΕΔΟΕΑΠ, που χέρι-χέρι με την κυβέρνηση και τα αφεντικά, παραδώσατε τον πόρο των Ταμείων μας σε καναλάρχες και διαφημιστές...

Δεν υπάρχουν σχόλια: