Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

ΠΟΛΕΜΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

Χατζηνικολάου: Προκλητική και άθλια η επίθεση από τον Παπαντωνίου   - MediaΠΟΛΕΜΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ


Χατζηνικολάου: Άθλια και προκλητική η επίθεση του Παπαντωνίου


Στην προκλητική επίθεση του Γιάννου Παπαντωνίου κατά της Realnews, ο οποίος έπειτα από μία σειρά αγωγών που έχει καταθέσει εναντίον της εφημερίδας χθες προχώρησε στο να δεσμεύσει τον τραπεζικό λογαριασμό της Realnews για να εισπράξει 11.000 ευρώ, αναφέρθηκε  ο εκδότης της εφημερίδας Νίκος Χατζηνικολάου μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή.

Όπως ανέφερε ο Νίκος Χατζηνικολάου ο Γιάννος Παπαντωνίου διεκδικούσε μέσω της Δικαιοσύνης 1 εκατ. ευρώ για δημοσίευμα της εφημερίδας τον Μάιο του 2014- το οποίο αποκάλυπτε το 1,3 εκατ. ευρώ που ήρθε στο φως μέσω της λίστας Λαγκάρντ- με την κατηγορία ότι από το δικαστικό έγγραφο που έδωσε η εφημερίδα στη δημοσιότητα δεν είχε αφαιρεθεί η διεύθυνση και το τηλέφωνό του, με αποτέλεσμα να δοθεί στη δημοσιότητα.

Το δικαστήριο δέχθηκε την εγκυρότητα του ρεπορτάζ ενώ έκανε δεκτή μόνο την ένσταση του Γιάννου Παπαντωνίου που αφορούσε στην αναφορά του τηλεφώνου και της διεύθυνσής του που αναφερόταν σε δικαστικό έγγραφο το οποίο παρουσιάστηκε στην εφημερίδα. Για τον λόγο αυτό επιβλήθηκε στην Realnews πρόστιμο ύψους 11.175 ευρώ το οποίο ο κ. Παπαντωνίου θέλησε να εισπράξει από την πρώτη ημέρα με τη δέσμευση του λογαριασμού της εφημερίδας.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είπε χαρακτηριστικά μετά την κίνηση αυτή: «Ο κ. Παπαντωνίου νομίζει ότι θα μας φιμώσει με αυτόν τον τρόπο, είναι μακριά νυχτωμένος όπως λένε οι πιτσιρικάδες, το ρεπορτάζ μας θα συνεχιστεί με μεγαλύτερη ένταση», ενώ τόνισε πως η εφημερίδα πρόκειται να ετοιμάσει φάκελο ο οποίος θα περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της και θα τα αποστείλει στην προανακριτική επιτροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: