Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

ΓΑΪΤΑΝΑΚΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ

news325b
 Ανωνύμου του Έλληνος

Χωρίς παλλαϊκό και άκρως μαχητικό κίνημα, σιγά να μη σ’ αφήσουν οι Αμερικάνοι Ιμπεριαλιστές να πάρεις μια ωραία πρωία αποφάσεις ανεξαρτησίας! 

Νέα αιματοχυσία θα οργανώσουν, δίκην 1944, για να σε κρατήσουν στον ζυγό. Βλέπεις το 1944, όπως και το 1821 έχει διπλή ανάγνωση. Λέμε, έχει μαλλιάσει η γλώσσα ότι η μόνη λύση για την Αποικία είναι η εξέγερση, νέο 1821 ή νέο 1944 για να την απελευθερώσουμε από τους ξένου κατακτητές, που θέλουν να την κρατήσουν σκλάβα για πάρτι τους! 


Σιγά μη σκίσεις κανένα καλσόν φεύγοντας (στον ύπνο σου) από το ευρώ! Αφού σε ποσοστό πάνω από 90% είσαι γερμανοτσολιάς. Ένα κολπάκι αναζητάς καλύτερα να βολευτείς, τον επόμενο ψεύτη και απατεώνα πολιτικό ψάχνεις, που ανέξοδα θα σου πουλήσει το επόμενο φρικιαστικό παραμύθι. Με ψέματα και απάτη σε βάλανε στην στρούγκα του ευρώ (όπως σε βάλανε), με τον ίδιο τρόπο σε δέσανε στην τρόικα και στα μνημόνια.

Συνεχίζεται το πείραμα και εξελίσσεται! Προληπτικά μέτρα η πειραματική μόδα. Είναι τόσο απάνθρωπες οι εντολές των ξένων, που δεν περνάνε στον όχλο, κυρίως στο γερμανοτσολιάδικο Κοινοβούλιο. Το τρέχον άνευ Τσίπ(ρ)ας τσιράκι της Frau Hitler προωθεί μέτρα, που θα εφαρμοστούν σε 18 μήνες, όταν δεν θα κάθεται στην καρέκλα Μαξίμου, δεν θα έχει πολιτικό κόστος. Τότε θα είναι ο Κούλης, που θα παραμυθιάσει τον όχλο: Τί να κάνω; Τα ψήφισαν οι προηγούμενοι! Με την σειρά του θα ψηφίσει μέτρα για φέρετρο πιο εξοντωτικά για μετά το 1920, μετά την δική του δοσιλογική θητεία. Θα πηγαίνει γαϊτανάκι η προδοσία.

Έπονται νέες γενιές θαλαμοφυλάκων. Μπακογιάννηδες, Καραμανλήδες κι άλλοι από το «αντίθετο» στρατόπεδο. Η θεωρία εναλλακτικών σεναρίων, που πρώτοι στον κόσμο είπαμε και θα χρειαστεί να διατυπώσουμε συστηματικά σε βιβλίο να μείνει (τί να πρωτοπρολάβεις στην μικρή ζωή)! Κι άλλα πολιτικά άλογα, ανάλογα με τις εξελίξεις, θ’ αφήσουν να τρέξουν στην σκηνή οι ξένοι δυνάστες. Να μη λες ότι δεν σε ενημερώνω: Τα εγγόνια των άθλιων Γλίξμπουργκ ετοιμάζονται. Παντοιοτρόπως τα προβάλλουν Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης (Μ.Μ.Ε.) και Πνευματικής Μαλακίας (Social Media), προς το παρόν στο «life style». Όπου και όπως καθένας μπορεί. Πώς ετοιμάζανε από το 1993 το Τσι(π)ράκι της Frau Hitler;

Δεν υπάρχουν σχόλια: