Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΗ ΚΗΦΙΣΙΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για γεωργιάδης
 Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΗ ΚΗΦΙΣΙΑ


Το άτομο έχει ξεφύγει! Ή μήπως προκειται για υπερχείλιση βλακείας; Ζητά συγνώμη από τους περιοίκους του στη Κηφισιά που εξ αιτίας των "αντιστασιακών βεγγαλικών" αναστατώθηκε ο νιρβάνας της εκλογικής του πελατείας!!«Οι Συριζαίοι μου πετάνε λάσπη, μου κάνουν άτυπο εμπάργκο, ζητούν να παραιτηθώ και οι «αντιεξουσιαστές» μου βάζουν βόμβες, μάλλον ενοχλώ...», σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης αναφορικά στην επίθεση με εκρηκτικό μηχανισμό που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο βιβλιοπωλείο του στην Κηφισιά.

Οι Συριζαίοι μου πετάνε λάσπη, μου κάνουν άτυπο εμπάργκο, ζητούν να παραιτηθώ και οι "αντιεξουσιαστές" μου βάζουν βόμβες, μάλλον ενοχλώ...

— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) 15 Μαρτίου 2017
Στη συνέχεια με δεύτερη ανάρτησή του ο Αδωνις Γεωργιάδης ζήτησε συγγνώμη από τους οδηγούς που διέρχονταν από το σημείο και ταλαιπωρήθηκαν λόγω του ότι είχε κλείσει ο δρόμος. Ζητώ συγγνώμη προσωπικά από τους οδηγούς που διέρχονταν ταλαιπωρήθηκαν από την αναστάτωση με τα γκαζάκια στην Κηφισιά.
Ζητώ συγγνώμη προσωπικά από τους οδηγούς που ταλαιπωρήθηκαν από την αναστάτωση με τα γκαζάκια στην Κηφισιά.
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) 15 Μαρτίου 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: