Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

ΝΕΚΡΟΣ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΕΡΑΝΟΥ

Μετρό Θεσσαλονίκης: Νεκρός ο χειριστής γερανού – Συνεχίζεται η επιχείρηση απεγκλωβισμού του (Video) - Media
 Κακή και μαύρη είναι μια μέρα που ξεκινά με τον θάνατο ενός εργαζόμενου.. Αλίμονο στους εργολάβους αν αποδειχτεί πως δεν είχαν λάβει μέτρα ασφαλείας..



Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε χθες στο εργοτάξιο του Μετρό Θεσσαλονίκης στην Καλαμαριά, όταν ανετράπη γερανός με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 50χρονος χειριστής του, σύμφωνα με το thestival.gr.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη γιγαντιαία επιχείρηση της Πυροσβεστικής για την ανάσυρση του άτυχου χειριστή του μετρό. Τα πως και τα γιατί είναι προς διερεύνηση αυτή τη στιγμή αλλά να ξέρουν εκεί στις εργολαβίες του μετρό πως θα είμαστε ένα βήμα πίσω τους και αλίμονό τους αν αποδειχτεί πως δεν είχαν λάβει μέτρα ασφαλείας..

"Ειδοποιηθήκαμε για εργατικό ατύχημα που συνέβη στο εργοτάξιο του μετρό Μεταμορφώσεως με Πόντου στην Καλαμαριά. Φτάσαμε αμέσως με 3 διασωστικά οχήματα με 12 άνδρες και διαπιστώσαμε ότι υπήρχε αναποδογυρισμένος γερανός σε ύψους 15 μέτρων,  ο οποίος στέκεται  σε δύο δοκούς με το κουβούκλιο γυρισμένο προς τα κάτω και υπάρχει ο χειριστής που είναι μέσα, ο οποίος πιθανόν να μην είναι εν ζωή.

Αυτή την στιγμή η επιχείρηση είναι σε εξέλιξη. Περιμένουμε να έρθει ένα γερανός μεγάλος, για να μπορέσουμε να κάνουμε οποιαδήποτε ενέργεια. Aυτό που μπορέσαμε να κάνουμε ήταν να προσπαθήσουμε να δέσουμε όσο μπορούσαμε τον άνθρωπο για να μην φύγει προς τα κάτω", τόνισε σε δηλώσεις του, ο διοικητής του Γ΄ Πυροσβεστικού Σταθμού Θεσσαλονίκης, αντιπύραρχος, Δημήτριος Καρασαββίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: