Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

ΠΑΣΟΚ : ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΕΝΟΣ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ

«Πόλεμος» στην κεντροαριστερά: Ο Λοβέρδος προαναγγέλλει και νέα προσχώρηση βουλευτή στη ΔΗΜΣΥΜ - Φλωρίδης: Το ΠΑΣΟΚ βάζει τη σφραγίδα του σε αποστασίες - Media
 ΠΑΣΟΚ : ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΕΝΟΣ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ
 
 
Αιμορραγία από τους επιγόνους επί ενός πολιτικού ερειπιώνα.. Αυτόν που άφησαν πίσω τους τα παράσιτα του εκσυγχρονισμού..
 
«Πολεμικό» κλίμα επικρατεί στο χώρο της Κεντροαριστεράς, με αφορμή τις προσχωρήσεις βουλευτών και άλλων στελεχών στο σχήμα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
 
Νωρίτερα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στο ρ/σ Flash 96, προανήγγειλε και νέα προσχώρηση βουλευτή στην Δημοκρατική Συμπαράταξη, και μάλιστα εντός της εβδομάδος.
 
«Η επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου σηματοδοτεί μια διεύρυνση δυνάμεων. Με μια ακόμη προσχώρηση που αναμένουμε αυτή την εβδομάδα, θα είμαστε το τρίτο κοινοβουλευτικό κόμμα», τόνισε ο κ. Λοβέρδος.
 
«Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια, με σκοπό να είμαστε το τρίτο κόμμα στη Βουλή, και να πιάσουμε υψηλά διψήφια νούμερα – είμαστε το κόμμα της δύσκολης ψήφου», πρόσθεσε και τόνισε ότι η Κεντροαριστερά πρέπει να εστιάσει στα θέματα της ανάπτυξης.
 
Από την πλευρά του, ο Γιώργος Φλωρίδης, ο οποίος μαζί με το Γιάννη Ραγκούση και την Άννα Διαμαντοπούλου προχωρούν στη δημιουργία νέας πολιτικής κίνησης, μιλώντας στον ίδιο ραδιοσταθμό, άσκησε σκληρή κριτική στην Δημοκρατική Συμπαράταξη.
 
«Τα τραπεζώματα παλαιών αξιωματούχων δεν έχουν σχέση με την κοινωνία», είπε ο Γ. Φλωρίδης στον Flash, αφήνοντας αιχμές για τις εξελίξεις και την κινητικότητα στη Δημοκρατική Συμπαράταξη.
 
Ταυτόχρονα, κληθείς να σχολιάσει την δήλωση του Α. Λοβέρδου που προανήγγειλε την έλευση στην ΔΗΜΣΥΜ ενός ακόμη βουλευτή, ο Γ. Φλωρίδης τόνισε με έμφαση: «Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι το ΠΑΣΟΚ θα έβαζε τη σφραγίδα του σε αποστασία βουλευτών».
 
Αναφερόμενος στην πρωτοβουλία που έχει πάρει ο ίδιος μαζί με την Άννα Διαμαντοπούλου και τον Γιάννη Ραγκούση, ο Γ. Φλωρίδης σημείωσε ότι «έχει στόχο να συμβάλει στη δημιουργία ενός νέου προοδευτικού κινήματος – η κοινωνία δεν επιθυμεί κάτι με βάση τους υπάρχοντες σχηματισμούς, αλλά κάτι νέο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: