Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Προβληματισμός για το μέλλον της Ελλάδας, ενόψει της εξάτμισης του καθεστώτος… 


Του Δημήτρη Α. Γιαννακόπουλου 

Όταν τα καθεστώτα πολιτικοοικονομικής ηγεμονίας ανατρέπονται, ακόμη και από τον ίδιο τον λαό, διατηρούν την ελπίδα να επανέλθουν στην εξουσία κάποια στιγμή στο μέλλον, μετά από μετάλλαξη ασφαλώς. 

Εκεί όμως που τα καθεστώτα πέφτουν δίχως να τα σπρώξει κάποιο σοβαρό λαϊκό κίνημα ή να τα ανατρέψει μια δυναμική, αντίπαλη πολιτική οντότητα με ευρεία λαϊκή αποδοχή, αυτά εξαφανίζονται για πάντα: εξατμίζονται και χάνονται στον ιστορικό χρόνο, δίχως καμία ελπίδα νεκρανάστασης. 

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Χτύπησε λάθος πόρτα!!!

Εξευτελισμός!! Ορντινάντσες της άρχουσας τάξης και του υπόκοσμου οι αστυνομικοί..


Νοικιάζεις αστυνομικό με 30 ευρώ την ώρα



Δένδιας: Αυξάνονται τα έσοδα του προϋπολογισμού


Τη συνοδεία ένστολων αστυνομικών πλέον η μεταφορά του μπάφου από τους νονούς!!



Eφαρμογή Κοινής Υπουργικής Απόφασης ανοίγει το δρόμο για την ενοικίαση προσωπικού και εξοπλισμού της ΕΛΑΣ σε τρίτους: 

νοικιάζεις αστυνομικό με 30 ευρώ την ώρα, μοτοσυκλέτα 20 ευρώ την ώρα και ελικόπτερο 1.500 ευρώ την ώρα. 

Βοηθά και τον προϋπολογισμό, λέει ο Δένδιας.


«Παράνομη» η διαγραφή του Κούγια
 
 
Με πλειοψηφία δύο προς τρεις το Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο δικηγόρων του Αρείου Πάγου έκρινε παράνομη τη διαγραφή του Αλέξη Κούγια από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών (ΔΣΑ).
 
Το Πειθαρχικό Συμβούλιο, αποφάσισε να μην προβεί στην οριστική διαγραφή του από τα μητρώα του ΔΣΑ, αλλά να συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντα του.
 
Είναι πανάθλιοι.. 


Την κατάργηση του κοινωνικού πόρου που κρατά στην ζωή εννέα ταμεία επιχειρεί  να καταργήσει η κυβέρνηση των δωσιλόγων..


Μόνο που στην περίπτωση των ΜΜΕ δεν είναι κοινωνικός πόρος αλλά η μηδέποτε καταβληθείσα εργοδοτική εισφορά!!


Χαριστική βολή στα ασφαλιστικά ταμεία, που θα χρειαστούν επιπλέον τουλάχιστον 250 εκ. ευρώ για να καταβάλλουν συντάξεις και παροχές μέχρι το τέλος του χρόνου, δίνουν Στουρνάρας και Βρούτσης, που, επικαλούμενοι δέσμευση προς τους δανειστές, ζητούν ουσιαστικά την κατάργηση των κοινωνικών πόρων που αποτελούν (για συγκεκριμένα ασφαλιστικά ταμεία) πηγή άντλησης εσόδων.
Γράμμα και γραφή από τον κ. Πέτρο Δημητρίου




Επειδή η καταγγελία είναι αρκούντως σοβαρή να διευκρινίσω δύο πράγματα: Πρώτον ότι δεν έχω κανέναν απολύτως λόγο να αμφισβητήσω τον αναγνώστη μου δεδομένου ότι η επιστολή είναι επώνυμη.. Από την άλλη δεν έχω επίσης κανένα λόγο ή τουλάχιστον δεν μου έχει δοθεί σε προσωπικό επίπεδο η ευκαιρία να θέσω υπό αμφισβήτηση την επαγγελματική ηθική του συναδέλφου όπως ο ίδιος θέλει ακόμη να αυτοχαρακτηρίζεται, του κ. Χατζηνικολάου. Μόνο που στην περίπτωση αυτή έτσι όπως τα περιγράφει ο κ. Δημητρίου υπάρχει πρόβλημα το οποίο ο κ. Χατζηνικολάου οφείλει να εξηγήσει επαρκώς κυρίως γιατί το ποσό είναι ευτελές εν σχέσει με τις οικονομικές δυνατότητες του εντύπου του. 

Ευχαριστώ τον κ. Δημητρίου για την προτίμησή του στον ιστότοπό μας. Θα ευχαριστήσω και τον κ. Χατζηνικολάου μετά την απάντησή του όμως..

Μία καταγγελία
 
Αγαπητέ Κλύδωνα,
Γράμμα και γραφή από τις Συνεργαζόμενες Εκπαιδευτικές Κινήσεις 


ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ 


Η δικομματική κυβέρνηση «ειδικού σκοπού» και περιορισμένης χρονικής διάρκειας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ετοιμάζεται να εκτελέσει ένα ακόμα από τα «συμβόλαια θανάτου» που έχει αναλάβει: 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μέχρι τις 8 Ιουλίου προβλέπεται να τεθούν σε διαθεσιμότητα 12.500 εκπαιδευτικοί και υπάλληλοι των δήμων. Η διαθεσιμότητα θα προωθηθεί με την κατάθεση δύο τροπολογιών στη Βουλή. 

Με αυτό τον τρόπο 5.000 ως 8.000 εκπαιδευτικοί εντός του επόμενου μήνα θα τεθούν σε διαθεσιμότητα και οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, δεν θα επιστρέψουν ποτέ σε άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου, προκειμένου να καλυφθεί ο κατάλογος των 15.000 «αποχωρήσεων» ως το τέλος του 2014. 
Δεν είναι στην τιβί η ζωή 
Τραγωδία! Τόσος κόπος να παρουσιαστούν σαν επενδύσεις οι κινήσεις δύο - τριών μονοπωλιακών ομίλων και τελικά ο κουρνιαχτός χάθηκε μόλις τέλειωσαν τα δελτία ειδήσεων. Τζάμπα τα πολυκάναλα που είχαν σταλεί στο λιμάνι ώστε να δείχνουν παράλληλα τις γερανογέφυρες, τον Γουέι και τον Σαμαρά. Τζάμπα τα πλάνα από ελικόπτερο που έδειχναν τις κοινές κεραίες των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας. Οι άνθρωποι έχουν μάθει να μεταφράζουν την εικόνα: Οταν το αφεντικό και η κυβέρνηση ανταλλάσσουν χειραψίες, το βράδυ θα λείψει το ψωμί απ' το τραπέζι. Οταν δυο εταιρείες ενώνουν τη δύναμή τους, ο κατάλογος των ανέργων μεγαλώνει. Τόσο απλά. Στο πρώτο πλάνο έχεις καταλάβει και πατάς το κουμπί να αλλάξεις κανάλι. Αλλά δεν είναι μόνο που οι άνθρωποι έχουν μάθει να κάνουν «ζάπινγκ» μόλις αρχίζει το δελτίο των 8. Είναι που το ρεύμα έχει κοπεί, το τηλέφωνο δεν δουλεύει και για το νερό φυλάνε βάρδιες πάνω απ' τα ρολόγια μη και πλακώσουν οι εργολάβοι να το κόψουν. Πού να μείνει χρόνος κι όρεξη να διασκεδάσεις βλέποντας ειδήσεις. Εχουν ένα δίκιο οι άνθρωποι.

Επιστολή του πρώην προέδρου της ΠΟΕΣΥ Δημήτρη Τσαλαπάτη προς την ΕΣΗΕΑ



Όχι άλλα σφάλματα 


Προς το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ Κοινοποίηση: ΔΣ ΠΟΕΣΥ 

Aπο δημοσιεύματα εφημερίδων αλλά και αναρτήσεις στο διαδίκτυο πληροφορούμεθα ότι την Τρίτη πραγματοποιείται στα γραφεία της ΠΟΕΣΥ, συνάντηση εκπροσώπων των ενώσεων και των ταμείων γα το αγγελιόσημο. 

Όπως ασφαλώς γνωρίζετε το θέμα υφαρπαγής , παράλληλα με τις αρπακτικές διαθέσεις των βαρόνων της διαπλοκής και των ανθρώπων τους, επιχειρήθηκε να μπει στην τελική ευθεία, με την ένταξη τομέων ασφαλισμένων του ΕΤΑΠ ΜΜΕ στον ΕΟΠΠΥ και απλώς τώρα πέφτουν οι μάσκες.. 

Ούτε ο καιρός μας θέλει..
 
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού


Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το απόγευμα του Σαββάτου στα κεντρικά και βόρεια κυρίως ηπειρωτικά, με καταιγίδες μικρής διάρκειας, οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την  ΕΜΥ, τις απογευματινές και βραδινές ώρες στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και πιθανόν τη Θράκη θα εκδηλωθούν καταιγίδες, οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές και θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους ανέμους.
Η Χαρούλα 

από την Ελλάδα που αναπνέει πάντα στο ρυθμό της φωνής της,

στο Τελ Αβίβ


 Με απίστευτο ενθουσιασμό και πλήθος χειροκροτημάτων υποδέχθηκε το ισραηλινό κοινό τη διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια Χάρις Αλεξίου στις δύο συναυλίες που έδωσε στην κατάμεστη αίθουσα του Mann Auditorioum του Τελ Αβίβ, στις 26 και 27 Ιουλίου, σε συνεργασία με την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Τελ Αβίβ.

Η Χάρις Αλεξίου αποθεώθηκε από το ακροατήριο που χειροκροτούσε όρθιο επί δέκα και πλέον λεπτά, αποδίδοντας φόρο τιμής στη μεγάλη ερμηνεύτρια.
Οσονούπω ανάπτυξις!!


..Αλλά έως τότε κλείδωσαν τις νέες μειώσεις (λέγε με ληστεία) στο εφ' άπαξ..


 Στις 27 Ιουλίου "κλειδώνουν" οι νέες μειώσεις που θα γίνουν από την 1/1/2014 στα εφάπαξ τα οποία χορηγούν τα Ταμεία Πρόνοιας - ΝΠΔΔ.

Σύμφωνα με την "Ημερησία" τα νέα ποσά εφάπαξ θα είναι, σημαντικά μειωμένα, αφού θα διαμορφώνονται με βάση τις οικονομικές δυνατότητες του κάθε Ταμείου, τα έσοδα από τις εισφορές των "εν ενεργεία" και τον αριθμό των (συνεχώς αυξανόμενων) συνταξιοδοτούμενων και άλλων οικονομικών παραμέτρων, σε εφαρμογή του μνημονικού νόμου 4046/12, ο οποίος επιβάλλει τον "μηδενισμό" των ελλειμμάτων και τη διακοπή κάθε κρατικής επιχορήγησης.
"Άγιο" ξέπλυμα χρημάτων από την Τράπεζα του Βατικανού..



"Νίψον α-νομ(ίσ)ματα μη μόναν όψιν"!!!



(εκλεκτικές συγγένειες..) Ένας καραμπινιέρος, ένας χρηματιστής και ένας κληρικός


Έρευνα της εισαγγελίας της Ρώμης με θέμα την συνολική δραστηριότητα της τράπεζα του Βατικανού Ior, οδήγησε σήμερα σε τρεις συλλήψεις, με την κατηγορία απάτης , ξεπλύματος βρώμικου χρήματος και συκοφαντίας.
Οι συλληφθέντες είναι ο υψηλόβαθμος κληρικός της πόλης Σαλέρνο της Νότιας Ιταλίας Νούντσιο Σκαράνο, ο χρηματιστής Τζοβάννι Καρίντσο και ο καραμπινιέρος Τζοβάννι Μαρία Τζίτο.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες οι Σκαράνο και Τζίτο προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν ιδιωτικό αεροσκάφος για να μεταφέρουν από ελβετικές τράπεζες στην Ιταλία είκοσι εκατομμύρια ευρώ που ανήκαν σε φίλους του ιταλού υψηλόβαθμου κληρικού.
Που επιτέλους βρίσκεται

ο Έντουαρντ Σόουντεν;



Ο περιβόητος σφυριχτράκιας φάντασμα Έντουαρντ Σνόουντεν

 
 

Άνθρωπος –φάντασμα ή έγκλειστος στο «τράνζιτ» του  αεροδρομίου Σερεμέτιεβο της Μόσχας; Kατά τα λεγόμενα του προέδρου Πούτιν, στους δημοσιογράφους ο Έντουαρντ Σνόουντεν είναι «ελεύθερος άνθρωπος».
 
  «Το αεροδρόμιο αυτό της Μόσχας, είναι μια τεράστια έκταση με πολλές κλειδωμένες πόρτες», υποστηρίζει το ρεπορτάζ των «New York Times”.
Μέσω TAP το φυσικό αέριο στην Ευρώπη
 
 
Η κοινοπραξία Shah Deniz επέλεξε το σχέδιο του αγωγού TAP για την μεταφορά του φυσικού αερίου στην Ευρώπη, όπως δήλωσε σήμερα ο περιφερειακός διευθυντής της ΒΡ Γκόρντον Μπαιρέλ.

«Τα τελευταία δύο χρόνια, εξετάζαμε διάφορες επιλογές και κάναμε την σωστή επιλογή», ανέφερε ο Μπάιρελ ανακοινώνοντας την απόφαση, σύμφωνα με το Αζέρικο πρακτορείο ειδήσεων Trend. «Με μεγάλη αυτοπεποίθηση ξεκινάμε την εφαρμογή του Νότιου Διαδρόμου», μέρος του οποίου είναι ο ΤΑΡ, σημείωσε επίσης.  
Aποχαιρετισμός στη Μόσχα 

Γίναμε
ενεργειακός κόμβος
(σε λίγο...)



της Κύρας Αδάμ
   Χρειάστηκαν τριάντα και πλέον χρόνια για να μπορέσει να μπει η Ελλάδα στο κλαμπ των χωρών με διεθνείς αγωγούς μεταφοράς ενέργειας στο έδαφος της, όπως είναι μετά την συμφωνία για την μεταφορά του αζέρικου φυσικού αερίου  (TAP) μέσω Τουρκίας, Ελλάδας Αλβανίας και Ιταλίας στην πεινασμένη  και ενεργοβόρα Ευρώπη.

  Για την ιστορία, τα σχέδια είχαν αρχίσει πριν τριάντα χρόνια με τον αλήστου μνήμης, «ταπεινό» αγωγό ρωσικού πετρελαίου Μπουργκάς- Αλεξανδρούπολης, που τον «ξήλωσε» εν μία νυκτι ο Γ. Παπανδρέου μόλις ανέλαβε την πρωθυπουργία, σηματοδοτώντας  την απομάκρυνση της χώρας από την απόλυτη ρωσική ενεργειακή εξάρτηση...

 Προσεχώς ανάπτυξις.. αλλά εως τότε...

 

Καταργείται το πενθήμερο στις ατομικές συμβάσεις



Και μειώσεις μισθών έως 20%


πηγή: ReutersΤα κεφάλια μέσα να πληρωθούν οι τοκογλύφοι!!





Έγγραφο του υπουργείου Εργασίας καταργεί την πενθήμερη εργασία στις ατομικές συμβάσεις για τις οποίες έχει παρέλθει η μετενέργεια, ενώ οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα θα υποστούν μειώσεις έως και 20%.
   
 Η συγκεκριμένη εγκύκλιος του υπουργείου Εργασίας αφορά 600.000 εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα, που έμειναν φέτος χωρίς κλαδική σύμβαση.
 Οι άλλοι με μια ματιά


Κράτος πρόνοιας των ολιγαρχών


Η εικόνα ανεστραμμένη: «Η φημολογούμενη επίτευξη συμφωνίας για τον αγωγό ΤΑΡ, το μεγάλο κινεζικό ενδιαφέρον για τον Πειραιά και άλλα γεγονότα δείχνουν πως μπορούμε να προσβλέπουμε σε θετικές εξελίξεις στον τομέα της ανάπτυξης. Οι μεγάλοι, αλλά και οι μικροί επενδυτές ζητούν, όμως, τα αυτονόητα: να υπάρχει συνέχεια του ελληνικού κράτους, ανεξαρτήτως του ποιος κυβερνάει» (στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

Ολική σάρωση: «Περισσότερη φιλελευθεροποίηση της εργασίας, με αύξηση των μηνιαίων απολύσεων και απελευθέρωση αγορών και επαγγελμάτων ζήτησε, μιλώντας σε συνέδριο του Διεθνούς Γραφείου Εργασίας, ο επικεφαλής του ΔΝΤ Μπομπ Τράα (...) Ο επίτροπος για την Απασχόληση, L. Andor, μίλησε για νέες ευκαιρίες σε ανέργους μέσω πρακτικής άσκησης 4 μηνών από το τέλος των σπουδών ή από τη στιγμή που μένουν άνεργοι» (στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

Σειρά σας βαποράκια!!
Η δημοσιογραφία ναυάγησε στην Γκραικυλία, όταν εν συνόλω έγινε σκλάβα του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος. Οι εξαιρέσεις ελάχιστες, επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Θα μου πεις, όταν ξεκινούσατε, ρε μάγκα εσείς, ήταν όλα αθώα και βαρβάτα, πόσοι από σας, ειδικά τους Αριστερούς, έγιναν τελικά λαμόγια και αργυρώνητες πένες; Φυσικά και δεν ήταν όλα ρόδινα, πλήθος οι εξωμότες! Διαφορετική εποχή, με μεγάλες εστίες αντιστάσεις, με σημαντικούς αγώνες και κατακτήσεις, προφανώς γιατί η δημοσιογραφία, ή μεγάλο κομμάτι της ήταν στο πλευρό του λαού. Για να μην λέμε λόγια του αέρα κάνετε το πείραμα: Μελετήστε εφημερίδα του 1975, του 1980, του 1984, του 1990, με σημερινή, συγκρίνετε τις ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές εκείνης της εποχής με τα σημερινά σκουπίδια! Τα συμπεράσματα δικά σας!
Ανώνυμος Έλλην

Σήκωσε ο Γιάννης την Ελληνική σημαία στον ορίζοντα του Ατλαντικού!!

Κι όμως δεν μας έφτυσε.. παρά το ότι εμείς δεν έχουμε φτύσει (ακόμη) τα φασιστόμουτρα της Χρυσής Αυγής που επιπλέον έχουμε στείλει και στο κοινοβούλιο!! Αντιθέτως ύψωσε την Ελληνική σημαία στα ύψη του Ατλαντικού..  Η διθυραμβική παρουσίασή του από τους Αμερικανούς..

 Τρώγοντας (την ΕΡΤ) άνοιξε η όρεξη..



Στη σκιά των εξελίξεων στην ΕΡΤ η κυβέρνηση βρίσκεται σε αναζήτηση των επόμενων δεξαμενών προς απόλυση υπαλλήλων. Άλλωστε μπορεί, σύμφωνα με όσα είπε η ελληνική πλευρά στην τρόικα, να «καλύφθηκε» η απαίτηση για τις πρώτες 2.000 απολύσεις, ωστόσο ακολουθούν άλλες 2.000 μέχρι το τέλος του έτους και συνολικά 15.000 έως το 2014. 

Με δεδομένο ότι η περίφημη «λίστα Σταμάτη» τελικώς μόνο μικρούς φορείς θα περιλαμβάνει, με πολύ μικρό αριθμό εργαζομένων, το «μοντέλο» ΕΡΤ αναμένεται να επανέλθει στο προσεχές διάστημα.

Διαδίκτυο: Η ευχή που εξελίσσεται σε κατάρα..


Καρτράϊτ ονομάζεται ο  δεύτερος "Σνόουντεν" που εντοπίστηκε από τις αρχές των ΗΠΑ να έχει διαρρεύσει διαδικτυακές επιθέσεις κατά του ΙΡΑΝ..


Μια τεράστια δίνη απορρόφησης δεδομένων οι διεθνείς servers..


Υψηλόβαθμος απόστρατος στρατιωτικός των ΗΠΑ θεωρείται ύποπτος για τη διαρροή στοιχείων σχετικά με κυβερνοεπίθεση των ΗΠΑ εναντίον του Ιράν το 2010, μετέδωσε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC News.

Επικαλούμενο πληροφορίες πηγών που δεν κατονομάσθηκαν, το NBC News μετέδωσε ότι ο Τζέιμς Καρτράιτ, απόστρατος στρατηγός του σώματος των Πεζοναυτών, ενημερώθηκε για την έναρξη έρευνας εναντίον του σχετικά την αποκάλυψη λεπτομερειών μίας αμερικανικής κυβερνοεπίθεσης με τη βοήθεια του ιού Stuxnet κατά των πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν το 2010.

Ο στρατηγός Καρτράιτ, 63 ετών, κατείχε την δεύτερη θέση στην ιεραρχία του γενικού επιτελείου των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων. Αποστρατεύθηκε τον Αύγουστο 2011.
ΕΛΣΤΑΤ: 1.245 αυτοκτονίες σε 3 χρόνια



Θα διωχθείτε δωσίλογοι για ένα έκαστο εξ αυτών ξεχωριστά..


Με βάση τα δελτία των ληξιαρχείων της χώρας και τις ιατροδικαστικές υπηρεσίες, η Ελληνική Στατιστική Αρχή συλλέγει κυρίως τα στατιστικά στοιχεία για τις περιπτώσεις αυτοχειρίας στη χώρα μας, σύμφωνα με έγγραφο που διαβιβάστηκε στη Βουλή.

Το έγγραφο που υπογράφεται από τον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου διαβιβάστηκε στη Βουλή δια του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και μετά από ερώτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά για τα κριτήρια και τις παραμέτρους βάσει των οποίων πραγματοποιείται η έρευνα της ΕΛΣΤΑΤ για την εξαγωγή συμπερασμάτων σχετικά με τον αριθμό των αυτοκτονιών.
Στέλνουν οι Εφιάλτες με «ραβασάκια» τις απολύσεις στην ΕΡΤ,

..με ταυτόχρονη άσκηση πιέσων εγκατάλειψης του Ραδιομεγάρου..


Σθεναρή αντίσταση των συναδέλφων: 
Δεν φεύγουμε. Καταργήστε την ΠΝΠ και την ΚΥΑ και αποκαταστήστε τους πομπούς και το σήμα της ΕΡΤ..


«Ραβασάκια» με αποστολέα το υπουργείο Οικονομικών ξεκίνησαν να καταφθάνουν από χτες το πρωί στους απολυμένους εργαζόμενους της ΕΡΤ, ενημερώνοντας για τη λύση των συμβάσεών τους και ασκώντας έμμεσα πιέσεις για να εγκαταλείψουν το Ραδιομέγαρο. 

Οι επιστολές έχουν ημερομηνία πρωτοκόλλησης την 17η Ιούνη. Μεταξύ άλλων αναφέρουν ότι ΕΡΤ ΑΕ έχει καταργηθεί και ότι «η σύμβαση εργασίας ή έργου σας, έχει λυθεί από 11 Ιουνίου του 2013».

Τετέλεσται..

 

Με 17 χρόνια ένοχη καθυστέρηση αποχωρεί από το ΠΑΣΟΚ η Αριστερή Πρωτοβουλία

 

Προαναγγέλλει πανελλαδική συνδιάσκεψη  τον Σεμπτέμβρη


Την αποχώρησή της από το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε η Αριστερή Πρωτοβουλία, ύστερα από σύσκεψη στελεχών της νωρίς σήμερα το απόγευμα, καταγγέλλοντας τη σημερινή ηγεσία του Κινήματος, ότι «διαχειρίζεται τις τύχες του Κινήματος σε ευθεία αντίθεση με τα πιστεύω μας, με τις καταστατικές μας αρχές, με τις ιδέες μας, με την ίδια μας την ιστορία».
 

 Μόλις μια ημερα μετά κι άλλη δικαίωσή μας!!
 
Ήρθε πρώτη στις Πανελλαδικές, αλλά φεύγει στο εξωτερικό
 
 
Χθες στο κύριο άρθρο μας γράφαμε επί λέξει τα εξής:  "Όσα παιδιά τούτη την χρονιά πέρασαν με επιτυχία τον κανιβαλισμό των εξετάσεων, ήταν πλην ηχηρών εξαιρέσεων γόνοι εύπορων και μορφωμένων οικογενειών που πρώτον κατείχαν το προνόμιο της εντατικής φροντιστηριακής εκπαίδευσης και δεύτερον, ο διάδρομος απογείωσής τους προς την ζωή στρώθηκε από το προσωπικό τους περιβάλλον με τα ευγενέστερα και τα ανθεκτικότερα των υλικών.." Διαβάστε λοιπόν τι συνέβη και ποια είναι η πρώτη των πρώτων στις πανελλαδικές..
Ούτε επί των  Δουκάτων του Μεσαιωνικού σκοταδισμού .....


Στον αέρα κυριολεκτικά οι εργαζόμενοι με τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής του Ευρωμπορντέλου..


Λάβε μια φέτα ψωμί και ασφαλίσου, εκπαιδεύσου, μορφώσου και περιθάλψου μοναχός!! 


Σύμφωνα με το σχέδιο των συμπερασμάτων, η Σύνοδος αποφάσισε:

-- «Μείωση της φορολόγησης της εργασίας». Στόχος να περιορίσουν ακόμα περισσότερο το λεγόμενο «μη μισθολογικό κόστος», με παραπέρα μείωση των εργοδοτικών ασφαλιστικών εισφορών, που απειλεί ευθέως τα ασφαλιστικά ταμεία.

-- «Πρόγραμμα Εγγυήσεων για τους Νέους», που θα προβλέπει ότι «πρέπει να προσφέρεται σε όλους τους νέους κάτω των 25 ετών δυνατότητα πρακτικής άσκησης, κατάρτισης ή επαγγελματικής απασχόλησης, 4 μήνες μετά την αποφοίτησή τους από το σχολείο ή την απώλεια της θέσης εργασίας τους». 

Πρόκειται για προγράμματα που θα επιδοτούν τους εργοδότες, προκειμένου να προσλαμβάνουν για μικρό χρονικό διάστημα (πέντε με έξι μήνες) εργαζομένους με θέσεις «μερικής απασχόλησης» και «μαθητείας», με φιλοδώρημα αντί για μισθό και ανύπαρκτα εργασιακά δικαιώματα.
Σύνοδος Κορυφής του Ευρωμπορντέλου


Με μοχλό  την ανεργία υψώνουν τα κέρδη του τοκογλυφικού ιερατείου


Τζάμπα χρήμα στα μεγαλοεπιχειρηματικά αρπακτικά που έγδαραν τους λαούς του Νότου..


Την εφαρμογή προγραμμάτων ανακύκλωσης της ανεργίας και την παροχή πρόσθετων κεφαλαίων και επιδοτήσεων στους μονοπωλιακούς ομίλους, αποφάσισαν χτες οι «27» ηγέτες των κρατών - μελών της ΕΕ, στο όνομα της ανάσχεσης της ανεργίας, που σαρώνει σε συνθήκες κρίσης όλη την Ευρώπη. Στη διάρκεια της χτεσινής πρώτης μέρας της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, κεντρικά θέματα ήταν η «αντιμετώπιση της ανεργία των νέων» και η «ενίσχυση της ρευστότητας της πραγματικής οικονομίας», με την παροχή δανείων και επιδοτήσεων στους επιχειρηματικούς ομίλους.

Νέο “σόου” στην αυλαία της Προανακριτικής


Ο Παπακωνσταντίνου απέφυγε το "ενώπιος ενωπίω" με υπόμνημα



Σε υψηλούς τόνους και με την γνωστή κόντρα μεταξύ της Ζ.Κωνσταντοπούλου και του Χρ. Μαρκογιαννάκη, ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη οι εργασίες της Προανακριτικής για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. 

Αφορμή η απόρριψη του αιτήματος του ΣΥΡΙΖΑ να κληθεί εκ νέου ο Ευάγγελος Βενιζέλος, θέμα για το οποίο δέχθηκε έντονα πυρά και η ΔΗΜΑΡ.
Πανηγύρισε κρατώντας την Ελληνικη σημαία στα χέρια του!!

 Στο «15» του ντραφτ ο Γιάννης Αντετοκούμπο

(..οποία προσβολή κατά των.. ούγκ .."αίμα τιμή χρυσή αυγή"!!)


Μεγάλες στιγμές για το ελληνικό μπάσκετ και τον Γιάννη Αντετοκούμπο! Ο 18χρονος φόργουορντ επελέγη στο νούμερο «15» του ντραφτ από τους Μιλγουόκι Μπακς, εκεί δηλαδή που τον έφερναν τα προγνωστικά.
 
Ο πρώην άσος του Φιλαθλητικού και νυν της Σαραγόσα πανηγύρισε με την οικογένεια (με τον αδερφό του, Θανάση) και τον μάνατζέρ του, κρατώντας την ελληνική σημαία στα χέρια.
Το είχαμε γράψει: 


Πως τα δυο τρία "καμμένα" επιχειρηματικά κεφάλια που διώκονταν για φοροδιαφυγή, θ αποτελούσαν το άλλοθι  για να εξαπολυθεί σαφάρι κατασχέσεων κατά του λαού..

Κατάσχουν σπίτι άνεργου μεταλλεργάτη για 1.677,95 ευρώ τα ανδρείκελα.. Θα το επιτρέψουμε;


Όπως αποκαλύπτει αποκλειστικά ο Ριζοσπάστης το δημόσιο πριν από 3 μέρες προχώρησε σε αναγκαστική κατάσχεση σπιτιού άνεργου μεταλλεργάτη! Ο μεταλλεργάτης, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, είναι άνεργος εδώ και τρία χρόνια. Το μόνο που του έχει μείνει είναι ένα σπίτι στα Καμίνια που απέκτησε με κόπο και φτύνοντας αίμα μέσα στα «τάνκια» των καραβιών των εφοπλιστών. 

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Γυναίκες οδηγοί..
Το είχα το θέμα ημέρες τώρα αλλά δυστυχώς με πρόλαβε η τραγωδία των πέντε -που τελικά ήταν έξη η μία κατά πλάσμα δικαίου σε εμβρυακή κατάσταση- γυναικών.. Και το κράτησα από σεβασμό στον ανείπωτο πόνο των συγγενών τους τους  οποίους θα παρότρυνα να ψάξουν το αυτοκίνητο.. Μια αίτηση στο ΤΕΕ είναι για να επιληφθεί κάποιος ανεξάρτητος πραγματογνώμονάς του. Μπορεί έστω και μέσα από τις τσαλακωμένες λαμαρίνες να βρεθεί άκρη.. Το υπέστην τραυματικά και εγώ, βιώνω υπό το καθεστώς φονικών εμβοών στ' αυτιά- εξ αιτίας του πανικού από ένα ατύχημα που είχα, για να ανακαλύψω πως στο καινουργές αυτοκίνητο που είχα αγοράσει μάρκας ford maverick είχε στραβοπιάσει η βίδα σε μια από τις τρεις βάσεις της μηχανής με συνέπεια αυτή να είναι κυριολεκτικά στον αέρα. (αν είχα γκρεμοτσακιστεί κι εγώ και η οικογένεια μου τι άκρη να έβρισκε και ποιος..) Τελικά στον αέρα βρέθηκα εγώ κρεμασμένος σε έναν γκρεμό εκατόν πενήντα μέτρων βάθους.. Τι έγινε; Αναμένω την απόφαση του εφετείου μετά οκτώ χρόνια από την κατάθεση της αγωγής έχοντας κερδίσει τα ασφαλιστικά μέτρα και χάσει στο πρωτοδικείο όταν: Η Γεν. Γραμ. Προστασίας Καταναλωτή έκρινε το αυτοκίνητό μου μη ασφαλές προϊόν και επέβαλε πρόστιμο στην εισαγωγική εταιρία, το Πολυτεχνείο απέδωσε παραβίαση της έγκρισης τύπου που έθεσε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και το ΤΤΕ (τεχνικό επιμελητήριο Ελλάδας) αποφάνθηκε για εγκληματική αμέλεια του κατασκευαστή. Προσέφυγα στο υπουργείο δικαιοσύνης καταγγέλλοντας τους τρεις δικαστές και η υπόθεση παραπέμφθηκε στην εισαγγελία Χαλκίδας για να μου απαντήσει εμμέσως η εισαγγελέας τι νομίζετε. Περίπου πως έχω δίκιο και να είμαι βέβαιος πως στο εφετείο θα είναι πιο προσεκτικοί!!
Ας είναι με τα δυσάρεστα.. Υπό άλλες συνθήκες θα γελούσατε με την καρδιά σας τώρα δεν ξέρω..
Ελλάδα - Παραγουάη στη ΝΕΤ

Τον αγώνα της Ελλάδας με αντίπαλο την Παραγουάη για τον 4ο όμιλο του Παγκόσμιου Κυπέλλου κάτω των 20 ετών, θα μεταδώσει ζωντανά η ΝΕΤ την Παρασκευή 28 Ιουνίου στις 18.00.
Ο αγώνας θα μεταδοθεί και μέσα από την ιστοσελίδα www.ertopen.com.
Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα θα προβληθεί αθλητική εκπομπή.

Η υπόθεση ΕΡΤ ήταν το άλλοθι




του Νίκου Γεωργιάδη

  Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έπεσε από την Ακρόπολη και αφού ελίχθηκε τρεις φορές πέριξ του άξονά του, προσγειώθηκε με χάρη αιλουροειδούς στα δύο του πόδια χωρίς αμυχή. Είχε μία πιθανότητα στο εκατομμύριο να διασωθεί. Είχε ακόμη λιγότερες πιθανότητες να διεκδικήσει και να κερδίσει το ρόλο του Χανς Ντίτριχ Γκένσερ στη μεσογειακή του εκδοχή. 


Δεν είχε καμία προοπτική να ανατάξει την έρημη Ιπποκράτους και να επιβάλει στους εναπομείναντες πιστούς να σηκώσουν το τηλέφωνο. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος οφείλει τα πάντα στον ελιγμό της τελευταίας στιγμής του Φώτη Κουβέλη. Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ όχι μόνο τον διέσωσε, αλλά του πρόσφερε και προοπτική, μια που η εξουσία ως γνωστόν αποτελεί το αποτελεσματικότερο συγκολλητικό υλικό στο σύμπαν.
Κρίμα Έλληνα να σε ταλαιπωρούν οι νεκροί ! 


Του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 


Τα δικά μου τα «εξέδωσα» (μέχρι) χθες, σήμερα θα δώσω εκείνα των άλλων που «υπεξαίρεσα», τοποθετώντας τα στα δικά μου, που πλέον δεν μου ανήκουν. Αύριο μπορεί να μιλήσω για τους ζωντανούς, έχοντας υπόψιν αποκλειστικά τους ζωντανούς, καθώς μέχρι σήμερα αναφερόμουν στους ζωντανούς, έχοντας στο μυαλό μου νεκρούς, ημιθανείς και ζωντανούς, ταυτόχρονα . Αυτό το λένε εποικοδομητική κριτική, που παντρεύει την φιλοσοφία - της χειραφέτησης των ζωντανών από τους νεκρούς - με την πολιτική και την κλασική οικονομία, όσοι πιστεύουν πως η «ζωή είναι κωμωδία για αυτούς που σκέφτονται και τραγωδία για αυτούς που αισθάνονται» [Horace Walpole]. Ή αποδομητική κριτική, στο βαθμό που εμπεριέχει βιο-οικονομική θεώρηση ( ο Μαρξ το αποκαλούσε ανθρωποκεντρική θεώρηση) και ανατροπή των εντροπικών πολιτικών στην οικονομία και στην διοίκηση (εννοώ την ηγεμονία γενικότερα και όχι περιοριστικά την διακυβέρνηση).
Ραγκούσης: Ο Βενιζέλος ξεπουλά το ΠΑΣΟΚ..
 
..αλλά ούτε λέξη αυτοκριτικής όσο δε για εκλογές; παρελθέτω απ εμού το ποτήριον τούτο!!


Και μια επισήμανση αγαπητέ Γιάννη.. Δεν χρεοκοπήσαμε.. Μας χρεοκοπήσατε από κοινού με την δεξιά..


Επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, εξαπολύει με κείμενό του στην προσωπική του ιστοσελίδα ο πρώην υπουργός και στέλεχος του κόμματος Γιάννης Ραγκούσης αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «η παράταξη δεν έχει εμπορική τιμή για να πουλιέται και να αγοράζεται προκειμένου να νομιμοποιηθεί ο μεταρρυθμιστικός λαϊκισμός του κ. Σαμαρά».
 
Αναλυτικά το κείμενο του κ. Ραγκούση έχει ως εξής:
Η Elizabeth May, Καναδή βουλευτής στις Σκουριές:
 
 
 
Πρωτόγνωρη διαδικασία εξόρυξης πρωτόγνωρη και η καταστροφή!!
 
 
Την αλληλεγγύη της στους αγώνες ενάντια στις καταστροφικές εξορύξεις και τη μεταλλουργία χρυσού εξέφρασε η Elizabeth May, επικεφαλής των Καναδών Πράσινων, βουλευτής του καναδικού Κοινοβουλίου και δεσμεύτηκε να μεταφέρει στην καναδική κοινή γνώμη και το Κοινοβούλιο τα προβλήματα που δημιουργούνται και το άσχημο κλίμα εναντίον εταιρειών καναδικών -κατά κύριο λόγο- συμφερόντων.
Ε, ναι, κομπάζουμε γιατί οι αναγνώστες μας ήξεραν την αιτία του λουκέτου στην ΕΡΤ από την πρώτη στιγμή και από τα άρθρα του Ευγένιου Ανδρικόπουλου 


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΣΗΕΑ 


Nέο βρώμικο ‘89 με τα ψηφιακά κανάλια και το μαύρο στην ΕΡΤ 


Πέντε οικογένειες πλαισιωμένες από τους πολιτικούς τσάτσους τους ισοπεδώνουν τον τόπο..
 

 Έντονα καταγγελτικός για το λουκέτο στην ΕΡΤ, το οποίο συνδύασε με τη διαδικασία του διαγωνισμού για την ψηφιακή τηλεόραση, εμφανίστηκε την Τετάρτη στη Βουλή, ο Απόστολος Κακλαμάνης. Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής είπε ότι «η ΕΡΤ δεν έκλεισε για τη «διαφθορά», για το «πολύ προσωπικό». Δεν έκλεισε γιατί «ήθελαν οι τροϊκανοί δυο χιλιάδες κεφάλια…

Η ΕΡΤ προφανώς έχει κλείσει για να μην μπορεί να πάρει μέρος στη διαδικασία για την ψηφιακή τηλεόραση και τους παρόχους δικτύου. Η διαβούλευση για την ψηφιακή τηλεόραση και τους παρόχους δικτύου έκλεισε 19 Ιουνίου με νεκρή την ΕΡΤ. Η προκήρυξη της σχετικής δημοπρασίας θα γίνει στις 30 Ιουνίου με νεκρή την ΕΡΤ. Για την ΕΡΤ ο νόμος προβλέπει από το 2007 ότι δικαιούται τη μία από τις δύο προβλεπόμενες άδειες παρόχου δικτύου. Αυτό που έγινε οδηγεί σε ένα μεγάλο σκάνδαλο. Ο,τι έγινε το '89 με την αναλογική τηλεόραση, δεν πρέπει να γίνει τώρα, με την ψηφιακή τηλεόραση.» 
Διαγραφή 235.000 € σε συνταξιούχο αστυνομικό


Ένας συνταξιούχος αστυνομικός με συνολικές οφειλές 250.000 ευρώ ,πέτυχε, προσφεύγοντας στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου μια πολύ μεγάλη διαγραφή του χρέους του.

Σύμφωνα με δικηγόρο Άννα Κορσάνου, που παρείχε τη νομική υποστηρίξη,  ο συνταξιούχος, πατέρας δύο παιδιών, που  είδε τις συντάξιμες αποδοχές του συνεχώς να μειώνονται  και να φτάνουν στα 1.170 ευρώ όταν έμεινε άνεργη και η σύζυγος του  βρέθηκε σε αδυναμία πληρωμής των οφειλών του. 


  ΕΡΤ: μεταξύ υπεροψίας και αμετροέπειας


 Τσαουσίδης Κλέαρχος

Η νέα κυβέρνηση, ένα χαρμάνι ακροδεξιών, σοσιαλφιλελεύθερων και κλώνων, έδωσε τα πρώτα δείγματα σήψης προτού καν ορκιστεί. Το φτύσιμο της κ. Βούλτεψη προς τον τσιρίμπαση πωλητή τυπωμένου χάρτου ήταν η αρχή.
  Στην φυλακή γιατί έτσι μας γουστάρει!!!


Τριάντα μήνες φυλακισμένος δίχως δίκη και εικοσιτρείς ημέρες απεργός πείνας ο Σακκάς..

Αρνείται κάθε σχέση του με τους πυρήνες της φωτιάς..

Απόφαση που καταπατά κάθε έννοια δικαίου και ξεπερνά τα όρια της συνταγματικής νομιμότητας εξέδωσε κατά πλειοψηφία το Συμβούλιο Εφετών (σ.σ.: μειοψήφησε ένας δικαστής), κρίνοντας ότι θα πρέπει να παραμείνει προφυλακισμένος -χωρίς δίκη- για 36 μήνες (!) ο 29χρονος Κώστας Σακκάς που κατηγορείται για συμμετοχή στη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

Ο νεαρός, που βρίσκεται στην 23η ημέρα απεργίας πείνας, έχει από την πρώτη στιγμή αρνηθεί οποιαδήποτε σχέση με την οργάνωση, κάτι που έχουν επιβεβαιώσει και όσοι έχουν αναλάβει την ευθύνη για συμμετοχή στους Πυρήνες.
Guardian: 
 
«Αρχίζουν τα δύσκολα» για τον Σαμαρά 
 
– τι λέει για Χρυσοχοϊδη & Γεωργιάδη
 
 
«Αρχίζουν τα δύσκολα» για τον Αντώνη Σαμαρά, αναφέρει σε δημοσίευμα του για τον ανασχηματισμό και την πορεία της νέας δικομματικής κυβέρνησης ο Guardian. Ο πρωθυπουργός έρχεται αντιμέτωπος με τους απεργούς ναυτικούς και οδηγούς τρόλεϊ, τις συζητήσεις για την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού του Πειραιά, καθώς και την κατάλληλη προετοιμασία για τις συνομιλίες με τους δανειστές οι οποίοι κρατούν την χρεοκοπημένη ελληνική οικονομία «όρθια», προσθέτει η βρετανική εφημερίδα.

 


Ως όχλος..
Ορισμένοι βγαίνουν πέρα και έξω από τα όρια του κατανοητού και αδυνατώ να τους παρακολουθήσω..Αναφερόμενος ο εκπρόσωπός μας στην ΕΡΤ δήλωσε πως «η απόφαση του λουκέτου στην δημόσια τηλεόραση προκαλεί στα κρατικά ταμεία και στα δημόσια λογιστικά της χώρας, ένα επιπλέον χρέος που με πολύ μέτριους υπολογισμούς ξεπερνά τα 300 εκατ. ευρώ, ίσως να πλησιάσει και το μισό δισ. ευρώ». Ο ίδιος εξήγησε πως «οι αποζημιώσεις των 2.650 εργαζομένων, οι ρήτρες διεθνών συμβολαίων, η ακύρωση συμφωνιών παραγωγών προγράμματος, τεράστια κόστη για αποζημιώσεις πάσης φύσεως, με την "ΚΥΑ Κεδίκογλου" μεταφέρονται όλες στο δημόσιο λογιστικό και στον ελλειμματικό προϋπολογισμό». Για να προσθέσει πως σε ότι αφορά τα ποσά αυτά, «θα κληθούν άμεσα οι Ελληνες πολίτες να τα καλύψουν με το γνωστό τρόπο των περικοπών μισθών, συντάξεων, επιπλέον χαρατσιών (...) Και ως εδώ πάει καλά.. Καταλήγοντας όμως μας φόρεσε το Μεξικάνικο σομπρέρο «Ολα αυτά είπε προφανώς και δεν θα υπήρχαν εάν η οποιαδήποτε επιχείρηση αναδιάρθρωσης της ΕΡΤ γινόταν εν λειτουργία. Ακόμη και οι αποζημιώσεις απόλυσης όλων μας θα πληρώνονταν από την ίδια την ΕΡΤ και στα δημοσιονομικά η επιβάρυνση θα ήταν μηδενική». Διερωτήθηκε δε στην εσχατιά του λόγου του «αν όλα αυτά τα γνωρίζει η τρόικα, ο Ολι Ρεν και η Κομισιόν». Αυτός τώρα τι είναι εργαζόμενος ή μήπως πουτάνα; Γιατί αν ήταν εργαζόμενος δεν θα καλούσε τον νταβατζή του να τον σώσει αφ’ ενός και αφ’ ετέρου δεν θα περιφρονούσε τόσο επιδεικτικά τους δυόμισυ χιλιάδες εν δυνάμει απολυόμενους ή από σήμερα απολυθέντες συναδέλφους του. Όχι.. Ούτε πουτάνα είναι και το πιθανότερο επίσης είναι να μην υπήρξε ποτέ εργαζόμενος (και στις δύο περιπτώσεις η συναδελφική αλληλεγγύη οφείλει να είναι δεδομένη) αλλά περιπατητής-σουλατσαδόρος των αχανών διαδρόμων του σφραγισθέντος τηλεοπτικού Οργανισμού. Μόνον αυτού του τύπου τα ανθρώπινα μοντέλα δεν συναισθάνονται το ανείπωτο δράμα μιας απόλυσης εκεί κοντά στην μέση ηλικία. Είμαι βέβαιος δίχως να έχω την παραμικρή πληροφόρηση πως έχει από σήμερα εξασφαλίσει θέση αριθμημένη (έχω το ονοματάκι του) στο ακροδεξιό σχήμα της Νέας ΕΡΤ και ομιλεί από την θέση του εκ του ασφαλούς καταθέτοντος μάρτυρα. Διαφορετικά όφειλε πρώτος αυτός ως δημοσιογράφος να γνωρίζει πως η ΕΡΤ στην βάση των εντολών εκείνων (από το ευρωμπορντέλο) που επικαλείται να επιβάλλουν την.. τάξη διαλύθηκε. Άρα εμπαίζει τους ακροατές του.. Καλά τους κάνει.. που αντί να βάλουν τα χέρια τους για να βγάλουν τα μάτια τους, έβγαλαν ένα ψηφοδέλτιο με το όνομά του και το έριξαν περιχαρείς στην κάλπη. Ως όχλος.